Sig hej til min nye bog: Vegansk Vægttab

Stem på mig: Årets Veganer & Årets Veganske Instagrammer 🙏🏻

a%cc%8aretsveganer

 

I forbindelse med Mad Med Medfølelses årlige nomineringer, er der åbenbart nogen der har stemt på mig. Det kommer lidt bag på mig, men hey, den skal da ha hvad den kan trække så :) Tak for det!
Du kan stemme på mig her, og vise din støtte til mig og min interesse for plantekost. Det vil betyde meget for mig at du gør det, fordi det er noget jeg brænder for og går meget op i. Ikke alene for dyrene men også for os, vores miljø og sundhed. Du behøver ikke selv være veganere. Mange ikke-veganere kan jo godt se fornuften i flere grønne dage om ugen og med mere fokus bliver det med tiden også nemmere og nemmere at få adgang til.

GIV DIN STEMME HER – MAD MED MEDFØLELSE 

Det er vitterlig en drøm der er gået i opfyldelse, at kunne skrive om noget der har så vigtig en rolle i mit eget liv, men også i mit arbejde med mine kunder der kommer til mig, fordi de er trætte af en livsstil der giver kedelige konsekvenser. Se bare Vicki Berlin som også gæstede Go aften Danmark efter sit flotte vægttab! Hendes udtalelser vil du også kunne læse i bogen. Det gør sig faktisk gældende for flere af mine ukendte såvel som kendte kunder.

Jeg kan også glæde jer med, at jeg i forbindelse med min nye bog VEGANSK VÆGTTAB som kan købes her ud over i boghandlere og supermarkeder, skal i Go aften Danmark i aften.
Det ser jeg meget frem til! Som nævnt i tidligere indlæg er jeg rigtig spændt på modtagelsen. Mest EFTER folk har læst den, lige nu er den rigtig varm, håber det bliver ved 😄

BOOK DIN TRÆNINGSTUR TIL KROATIEN MED MIG HER

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig hej til min nye bog: Vegansk Vægttab