Botox - præmier for 11.000,00 kroner

Hej fra Mexico & nyt om fitnessrejsen {Galleri}

screenshot-2017-12-04-16-59-07

Som I måske har set på instagram, etc. er jeg i Tulum, Mexico. Jeg skal i morgen se på huse her i Yucatan sammen med min veninde (jeg tror ikke hendes mand er med på at købe hus her, og det er min mand heller ikke, men ikke desto mindre: JEG ER) og vi skal ud i begge ender, både sydpå og nede mod vandet. Jeg har også lidt ældre, autentiske huse i tankerne, fordi jeg ikke bryder mig om den måde man nærmest voldtager junglen på. Jeg er med på, at man laver biodynamiske tiltag, selvforsynelse og følger nogle ret bestemte retningslinjer, men alligevel.
Dog er et af de steder vi skal se, super tiltalende. Det hedder Central Park og kommer med den første sukkerfri restaurant, klatrevæg, gym og masser af meditations og yoga muligheder for dem der måtte elske den slags. Not me :D. Jeg skal have action, så en klatrevæg er super!

Her er simpelthen så skønt, altså! Der er noget af det hele og jeg har helt glemt at tjekke mails, arbejde og hvad jeg ellers plejer på en ferie, fordi jeg er så optaget af alt andet der sker her. Det er godt nok dejligt!
Her er også stille og roligt begyndt at bevæge sig vegansk ind på menuerne på cafeerne. Men i supermarkederne…op ad bakke. Tror slet ikke de har tofu her i byen. Omtrent lige så lidt som de har lys på cyklerne. Hvilket i øvrigt er noget vi nyder godt af, nemlig at cykle rundt, det er så praktisk. Fra byen til stranden og tilbage igen, og man oplever så meget både frivilligt og ufrivilligt når man sådan tøffer rundt på to hjul. Ninna beklager jeg er blevet sådan en lovlydig en efter jeg er blevet kæreste med en i politiet, så for ligesom at få hende på bedre tanker, synes jeg da vi skulle runde et forladt hus. Det var så ikke mere forladt end da jeg havde sat mig for at tisse, at lejerne af huset trillede op af indkørslen for at indlogere sig. Jeg fik ret travlt med at få bukserne på igen, og pludselig begynder Ninna at stille dumme spørgsmål om hvorfor det egentlig var, vi skulle luske rundt på andres grund. Fordi vi kan!! Ja, og så fordi det så så forladt ud, at det var spændende. Problemet med at komme væk fra grunden blev ikke mindre af, at det lige pludselig vrimlede med folk alle steder, men vi gør bare som mexicanerne: Vi lader som om vi ikke kan tale engelsk og taler bare dansk til dem, skulle de henvende sig til os og stille os kritiske spørgsmål om vores gøren og laden.
Nok spænding for den dag.
Vi skal tilbage til stranden nu, hvor vi skal ned og se Pablo Escobars hus og så have noget frokost på Azulik Eco Resort. Et hotel vi havde kigget på først, som vi inderligt nu har fortrudt vi ikke valgte, se her:
screenshot-2017-12-04-16-59-29Billedet i toppen er også fra Azulik.

TIP: På Azulik er der en cenote (en hul i jorden med vand, der er skabt af sammenstyrtning af jorden grundet vand under jorden) og der er en restaurant og den er VEGANSK.
Her er lidt fra Pablo Escobars villa, nu et boutique hotel, Casa Malca:
screenshot-2017-12-04-17-03-54

screenshot-2017-12-04-17-03-37

screenshot-2017-12-04-17-03-28

screenshot-2017-12-04-17-03-21

screenshot-2017-12-04-17-03-14

screenshot-2017-12-04-17-02-55

screenshot-2017-12-04-17-02-46
Jeg har mange flere opdateringer fra turen til jer der måske er blevet inspirerede. I kan lære en hel del af vores fejl, for vi er nemlig typerne der springer lystigt ud i alting og ikke helt uden konsekvenser. Man bliver så klog af det :)

Nu vi er ved rejser, der er mulighed for at booke en tur på min fitnessrejse til februar. Læs mere her, hvor du også finder en pris. Prisen kan bides over i to dele således at du betaler den første rate nu, og den næste senere. 
Se mere her:
VIAVANA: Fitnessrejse til Kroatien

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox - præmier for 11.000,00 kroner