Jeg skændes aldrig med min kæreste - nok mere med mig selv :)

Du kan forudbestille min bog

6n8a0696_2

Det er muligt at forudbestille min bog om vegansk vægttab.
Ved at klikke her, har du muligheden for at sikre dig en kopi. Bogen udkommer den 27. 12.17.
Der er sgu da ikke længe til! 🙈

  • Foto: Thomas Fryd / MUA: Jeanett Ørtoft

    “Kira Eggers, 42 år, har levet af sin krop det meste af sit voksne liv. Til at starte med var hendes publikum primært mænd(!), men i dag taler hun til både mænd og kvinder, der ønsker at tabe sig eller drømmer om en sundere livsstil. Hun kender sin krop og ved, hvad den er i stand til, efter nu at have været personlig træner og kostvejleder i fem år.

    Derudover lever Kira som veganer, og det beskriver hun selv som den sundeste livsstil nogensinde. For hende. Dét er nemlig kodeordet i Kiras metoder: At målrette træning og kost til den enkelte. Bogen er en guide til dig, der ønsker sundere psyke, stabilt fedttab, mindre væske i kroppen, farvel til oppustet mave, slank uden sult, muskelopbygning osv.

    I bogen kan du lære at bruge ingredienslister på få sekunder og blive gode venner med det grønne, alt imens de usunde kilo rasler af på 10-12 uger. Denne guide kan bruges som vejledning, men også til en ’pick me up later’-motivation, når ferien eller en travl hverdag har invaderet den ellers sunde levevej.

    Dette er GUIDEN til dig, der ønsker et stabilt fedttab, mindre væske i kroppen, farvel til oppustet mave, sundere psyke, slank uden sult.”

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skændes aldrig med min kæreste - nok mere med mig selv :)