Du kan forudbestille min bog

15% i rabat: Få fjernet øjnene

screenshot-2017-11-15-19-24-07

img_3609

img_7471

…var jeg ved at sige. Det er selvfølgelig ikke det, jeg mener :) Få fjernet hud på øjenlågene. Jeg har fået det gjort og jeg fortryder ikke et sekund.
Jeg kan med det samme slå fast, at jeg har betalt for mit indgreb, men jeg fik talt mig til noget rabat og da jeg alligevel var igang, fik jeg også talt mig frem til rabat til mine læsere hos Hovedstadens øjenklinik – (klik her

Som det ses, er der stor forskel på før/efter.

Læs også: Vind botox for 11.000,- kroner – klik her


Jeg var virkelig træt af, at jeg ikke kunne se min makeup for hud. Nu ser jeg hverken sur eller træt ud mere. Det har gjort så meget for mit ansigt og dermed mig.
Jeg tror det koster 9000,- hæng mig ikke op på det, for nu er det et år siden, men uanset hvad, så har I 15% i rabat, hvis I siger mit navn hos Hovedstadens øjenklinik- klik her, for at læse mere om min operation, der foregik med skalpel. 

Læs også: Fitnessrejse til alle rejseglade – klik her 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan forudbestille min bog