Det er jo ikke lovligt at røve en bank, men hvad skal man så gøre? {Galleri}

Veganske højtider: Lækker bog for alle {Galleri}

vegansk-til-hoejtider-og-fest_forside

img_1

Der er en ny bog på gaden!
Det er har længe været kendt for de fleste planteædere, at man kan erstatte mange animalske ingredienser og madoplevelser med geniale erstatninger. På tværs af det der “indernet” kan man finde utrolig mange kreative løsninger, nogle som jeg også selv rører ved, I min egen bog, der udkommer den 27.12. Den er så ikke lige i samme stil som denne, jeg vil omtale nu, da min handler om vægttab og ikke at kaste sig i grams med alt for mange lækkerier, men begge dele dur til hver deres formål.

Denne bog, tager lige skridtet videre fra søgen på nettet, til nu at samle alt fra  fastalavnsboller, berlinere til æbleskiver,  samlet i eet værk, nemlig Vegansk til højtider og fest, af Ditte Gad Olsen (muusmann-forlag.dk)

Se også: Vegansk makeup

Jeg har bogen, og den bliver første gang taget i brug den 10.december, hvor familien kommer på besøg. Bogen kan bruges året rundt, da det jo er som titlen angiver: højtider og fest. Jeg glæder mig enormt til at stikke snuden i den, og kaste mig over det hyggelige bageværk.
Den kan købes her til den nette sum af 249,95 og er da en perfekt julegave ide.

6

4

5

3

 

Se også: Træningstur til Kroatien 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo ikke lovligt at røve en bank, men hvad skal man så gøre? {Galleri}