6 timers træning om dagen: Campen i Spanien trak tænder ud {Galleri}

Next stop: Tulum! + vind en rejse til Tenerife! {Galleri}

Sponsoreret af SAS

Åh, gid det var så vel. SAS sponsorerede min tur til Tulum, men nej, det er kun indlægget der er reklame. Nuvel, det er en oplagt mulighed for at få jeres input! Hvad skal vi se i Tulum, Mexico?
Hvordan kommer man bedst fra Cancun til Tulum? Vi skal også forbi Holbox! Hvor mange af jer, har været der?
Råd søges og brug endelig kommentarfeltet.

Jeg og min rejse-buddy Ninna skal afsted slut november, hvor jeg fylder 43. Jeg har længe drømt om Tulum, fordi det virker så nature, boheme, roligt og så har de eftersigende masser af god mad! For da ikke at nævne godt vejr og regnskov. Og STORE cocktails! Jeg har været i Cabo San Lucas, hvilket også var dejligt, og nu gentager vi altså succesen. Vi har det vildt sjovt når vi rejser, vi får masser af gratis oplevelser, mest fordi vi har talegaverne i orden eller fordi vi bare er utrooooolig søde. Men mest af alt, får vi mange uventede episoder ind på livet, oftest uden vi selv egentlig føler vi er skyld i det. Og for det meste, er det bare ret sjovt. Andre gange, er det totalt selvforskyldt.
Men nu hvor vi begge har mænd der elsker at hjælpe os, har vi tilsnusket os en rigtig dårlig vane: Vi ringer da bare til dem, når vi mangler en livline. Sidst, da vi skulle til Sverige, landede vi i Stockholm, men ingen af os, havde da lige taget stilling til, hvad vi så skulle. Spa-hotellet ligger en time væk og vi var jo med fly. Vi satte os på en restaurant og gjorde det vi ved bedst: Ringede da hjem og sagde: Hjælp, alt imens vi nød en lille salat og noget.
Jeg kan slet ikke undvære det nu. Jeg kan sjovt nok slet ikke finde ud af at booke en rejse til eksempelvis Odense mere, heller. 😇 Så er det godt min mand kan!

Ninna og mig, har sammen været på Seychellerne, Agadir i Marokko og i Sverige på spa ophold på Steam Hotel. (Hvor man snildt kan tage SAS til Stockholm videre derfra-og her fandt vi ud af, der kører en bus!)
Har I ikke også nogen, I elsker at rejse med?

I det hele taget, så elsker jeg at rejse, og i år, er det blandt andet blevet til Israel, London, Zahora/Malaga, Ystad, Mallorca og lige om lidt, altså Mexico.
Der er dog ingen grund til misundelse! Du kan nemlig selv komme gratis afsted, hvilket er mere end hvad jeg skal, ved at deltage i konkurrencen om flybilletter til Tenerife! – KLIK HER
Det er dog ikke Mexico, Men det er tættere på og det minder alligvel lidt om hinanden :)

OM TENERIFE
Den største ø af de Kanariske øer. Ligger tæt på Afrika og ligger i Atlanterhavet.

Der er mange aktiviteter, mangfoldighed på shoppefronten og der er masser af udendørs og indendørs madsteder. Man kan besøge bjergbyer, går tur i de smukke skove, ligge på stranden eller ved poolen.
650.000 indbyggere er der på øen. Alligevel en sjat mod Københavns omtrent 1.2 mill!

TIP: Når du deltager, så del dette indlæg med en god ven du gerne vil rejse med. Hvis I er to der deltager, er der jo også større chance for en vindersituation. Det ville jeg gøre 😄 Som jer, der sidder og læser med, er paraplydrinks og solskin ikke langt fra mit temperament, just sayin´! 

Nå, men alt i alt, er der  faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at deltage i konkurrencen HER

*Konkurrencen gælder frem til den 30.november 2017.
* Der er kun tale om udlodning af flybilletter.

Læs mere om konkurrenceregler her

Jeg

 

Spanien

img_2218

Mauritius

img_8085

Mauritius
img_7790

 

Tenerife12142_crop_720_480

royal-garden-villa-tenerife-xlarge

Danmark
2009snowstorm-087

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 timers træning om dagen: Campen i Spanien trak tænder ud {Galleri}