Find din styrke, opnå flotte resultater & se verdenen {Galleri}

Test: Makeup fra INIKA {Galleri}

img_3609

Blusen er fra GUSTAV / Taget til ChriChri TV launch

img_3603

img_9043
img_9045
img_9038

Findes der vegansk makeup? Ja, da :) Der findes faktisk en hel del brands der ikke kun undlader dyreforsøg men også har udeladt animalske ingredienser. Det vil sige, ingen dyr er udnyttet i processen.
Et af de mærker er INIKA som jeg har fået hjem til test.
Jeg fik to læbestifter, øjenskygge en mascara og en bronzer. De ting jeg bedst kan lide er helt sikkert mascara og blush.

TIP: Vil du have træningslysten tilbage? Få styr på din kost? Spise dejlig, sund mad og træne hver dag alt imens du nyder smukke Kroatien? Jeg er din træner og her er DIN chance for at forbedre din fysiske og psykiske form – KIK HER 
Jeg fandt læbestifterne meget holdbare, altså de bliver på længe, hvis ikke man går og slikker sig på læberne hele tiden, som jeg godt kan finde på, og de er gode i konsistensen, efter min mening. Der var to farver i pakken, den ene er for lys til mig, synes jeg, den anden er koral/fersken farvet og kan godt gå an for mig.
Mascaraen gør ens vipper længere og flottere, uden tivl! Den åbner øjnene op! Den giver tykkere og fyldigere vipper og er nem at påføre.
TIP: Undlad at hive børsten ind og ud af mascaraen, da det hiver luft ind og tørrer den ud – i stedet, tør kanten af børsten forsigtig af på kanten.

Macaraen er lavet af skånsomme mineraler.
Den er ikke vandfast.
Fås i brun og sort.

Læbestifterne er de første veganske læbestifter i verden. De er faktisk også økologiske, så jeg vil sige, det ikke fås bedre end det. De kommer i over 10 farver og man kan finde en til enhver lejlighed.
Længe holdbarhed og lækkert hylster.
Den blødgør læberne, hvilket også får dem til at fremstå mere fyldige, hvilket jeg rigtig godt kan lide.
Som nævnt længere oppe, var det kun den ene jeg kunne lide farvemæssigt, og det er den jeg har på på billederne her.

img_1191

mineral-mascara-by-inika

Mineral blusher puff pot. Den er rigtig god til seriøst glow! Lyset fanger dine kindben og den udfører sit job perfekt. Ud over en flot tone, så giver den et godt spil. Den er nem at påføre og kommer også med et lille spejl samt en svamp til at påføre, hvilket gør den nem at have med sig.
Man kan se det på billedet og lad mig slå fast: Det er efter flere timer i et virkeligt varmt lokale, så holdbarheden skal også lige understreges. Kommer i to farver.

img_3606

screen-shot-2017-10-30-at-09-03-19 screen-shot-2017-10-30-at-09-03-39 screen-shot-2017-10-30-at-09-05-30
Læbestifter…

Øjenskyggen havde jeg også på, samme aften. Jeg valgte den mørke, da den lyse ikke klæder mig. Den sad hele natten og ja, der er ikke så meget at sige, hvertfald ikke noget dårligt. Den fungerer efter hensigten og med den rette pensel kan man også nå langt! Denne type mineral øjenskygge kommer i ni forskellige slags og med to farver i hver.

Mine næste INIKA MUST HAVES:

screen-shot-2017-10-30-at-09-16-28 screen-shot-2017-10-30-at-09-16-38
INIKA er et førende australsk, vegansk brand og kan købes her

Lige til sidst…min nye killing, er han ikke skøn? Han er naturligvis adopteret :)
img_8925

img_8920

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find din styrke, opnå flotte resultater & se verdenen {Galleri}