Test: Makeup fra INIKA {Galleri}

Nogle gange fører vrede udbrud til noget godt!

22901468_10154705827092271_165892288_n

Elsker mine “nye” havemøbler, som jeg kan nyde i det gode, danske sommervejr – NOT :D

23114872_10154705832172271_1119232779_n

Jeg blev virkelig sur på det hersens taxaselskab. Ikke alene, er de ubehøvlede når de dukker op, de holder heller ikke deres aftaler. Den pågældende chauffør havde mit nummer, men kunne ikke helt regne ud, at nummer 36 ligger mellem 34 og 38 og kørte derfor igen, fordi han ikke kunne se huset fra vejen, som lå nede af en indkørsel. Ikke noget med lige at ringe mig op. Nej, nej! Ikke flere ture med 4 x 35 med mindre jeg absolut skal!

Efter mit sure opstød på Facebook, hvilket jeg blot synes er en servicemeddelelse, en slags trustpilot, tripadvisor, etc. blev jeg svinet til af chauffører fra samme selskab formoder jeg. Infantile idioter.
Istedet, burde de ikke smide nogle kræfter efter en bedre kundebehandling?
Jeg har haft bedre held med 4 x 48, så dem anbefaler jeg i stedet.

I tråden, var der en der skrev til mig, at hvis jeg skulle bruge hjælp en anden gang, til at flytte noget fra et sted til et andet, kunne jeg bare ringe, han ville gerne yde en ordentlig service. Det passede mig perfekt, da jeg tit køber ting på DBA og mangler en til at køre de større ting.

Jeg kan ligeså godt sige det som det er: Dette er ikke sponsoreret, jeg betalte skam, men derfor vil jeg gerne anbefale firmaet alligevel. Det hedder den smilende vognmand :)
Smilende og hjælpsom er han bestemt og det skal han have ros for! Han er heller ikke virkelig, virkelig dyr, så skal du bruge en flink og stabil og ikke mindst smilende flyttemand til ind og udland og små og store ting, kan du kontakte DEN SMILENDE VOGNMAND HER

Utroligt man kan blive så glad for god service, som ofte er noget man tager lidt for givet når man handler med et servicefag, ikke? :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: Makeup fra INIKA {Galleri}