Træningstur til Kroatien 2018: Februar i en uge - skal du med? {Galleri}

Undskyld! {Galleri}

Da jeg er optaget af at skrive bog, rejser (business som på forunderligvis altid bliver til pleasure), holde foredrag, tage mig af mine kunder og den slags, har mit forsøg på at skære to dage af ugen med personlig træning fra, ikke givet et dyt resultater herinde. Jeg gjorde det netop for at få mere tid til at blogge og de ting der følger med det, men nej nej, det gik slet ikke som forventet. 😳 Ydermere, ud over min klumme i Ekstra Bladet og mit konsulent arbejde for LR Health and Beauty, har jeg sagt ja til et job som jeg glæder mig MEGET til. Jeg tripper! Den kontrakt må meget gerne komme ind ad døren NU.

TIP: Se verden og kom i bedre form – klik her

Jeg lover, at efter bogen er afleveret til forlaget, går jeg i gang her, jeg savner det helt vildt og har masser af indhold liggende. Jeg savner at lave mad, jeg savner at tage billeder.
Pt sidder jeg og vælger billeder ud til bogen, laver opskrifter og træningsplaner. Jeg glæder mig meget, men er også superspændt. Der er bare ikke det, man ikke kan lave med plantebaseret mad, så skulle du få lyst til at prøve kræfter med kødfrie dage, animalsk-fri kost og enten vedligeholdelse af vægt samt vægttab (der er madplaner med i bogen til begge), er bogen lige noget for dig. Det er en håndbog og en guide så den kan bruges igen og igen.
screenshot-2017-10-21-20-58-19 screenshot-2017-10-21-20-59-23

Billederne er rå og derfor ikke billedbehandlet endnu.

KH KIRA

Ps.: Billederne til bogen, er taget af den virkelig dygtige fotograf Thomas Fryd – klik her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningstur til Kroatien 2018: Februar i en uge - skal du med? {Galleri}