Min bog: En vigtig underskrift!

Når man ikke kan få et job, må man skabe det selv

img_1709

 • {Sponsoreret af Ferratum Business Denmark}

Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende, siden jeg var 15! Det er så meget i min DNA, at jeg faktisk ikke tror, jeg nogensinde helt dropper den levevej. Det er der, jeg blomstrer! Det er NOK heller ikke for sjov, at jeg (helt stolt) har et fint afsnit om mig selv i bogen “Iværksætter til jeg dør” skrevet af Martin Thorborg. 

TIP: Sådan finansierer du dine iværksætter-drømme – klik her 

Hvorfor selvstændig?
Jeg kommer ud af en iværksætter-familie. Jeg har aldrig været bange for at tage nogle chancer, følge drømme og genopfinde mig selv.
Jeg har taget de muligheder der var, og fået det bedste ud af dem eller skabt dem selv. Jeg har altid haft den tanke, at siden jeg blev kendt i starten af 20´erne, har jeg ikke været et attraktivt bud på en fastansat, da jeg deler vandene, der har været en del opmærksomhed omkring min person og jeg kan virke flyvsk selv om jeg faktisk ikke er det. Min eneste uddannelse er som webmaster – senere som kostvejleder og træner. Jeg er autodidakt og passer i manges øjne ikke rigtig ind på en almindelig arbejdsplads. De jobs jeg har haft, har været via mit supereffektive netværk.

de

Højt til loftet
I tidernes morgen, startede jeg hos Jubii, fordi jeg fik en ide om en underholdningsguide til de folkelige typer. Underholdning, guides og sjove indslag med erotisk islæt. Her var højt til loftet!

TIP: Del med dine venner, måske kender du nogen, der ikke kan få et lån i banken  – dette kan måske hjælpe dem

Jeg kontaktede Martin Thorborg, stifter af Jubii, som jeg ikke kendte personligt men blev henvist af en i vores netværk, og fik forklaret ham, at jeg stoppede som dyreassistent og jeg var også færdig med Stripperkongens Piger (Det første reality tv show i Danmark), så mon ikke han skulle ansætte mig, så jeg kunne leve mine ideer ud hos de bedste?

Klip så til, at jeg sammen med mine seje kollegaer, styrede en af Danmarks absolut mest succesrige og trafikerede erotikportaler bygget op fra bunden. Når jeg først gør noget, så er jeg særdeles flittig! Mit IT know – how var ikke stort, men det var mine visioner. Ja, vi røg da oven i købet i Børsen med det. I nyhederne. Over alt fik vi omtale, blandt andet også fordi Jubiis fantastiske måde at værne om deres ansatte, var noget folk meget gerne ville høre om. Det var en super unik arbejdsplads med højt til loftet.
Jeg boede i udlandet i nogle år, også mens jeg arbejdede for Jubii, men da jeg stoppede der og på et tidspunkt vendte snuden hjem, var jeg uden job og uden drømme om fremtiden. Jeg endte dog med, at få en rigtig dejligt job med højt til loftet hos Aller. Se og Hør samt Billed Bladet er blandt andet udgivet af Aller Media. Dejlig fast indtægt, men det skulle ikke afholde mig, for at lave andre ting.

Jeg fremlagde en ide for Aller i 2011 – min hjerne kan jo ikke rummet ét job ad gangen og mit iværksætter-gen var konstant i overdrive.

Ideen var en blog-community med kommerciel vinkel, kun med kendte. Chefen dengang sagde til mig: Kira, find et andet sted at gå hen med den rigtig gode ide, fordi vores hus er for langsom. Vi får det aldrig lanceret. Okaaaay!

Bloggers Delight Entertainment

Gennem min gode ven, stifter af Boliga, Ricco, fandt jeg frem til Bloggers Delight. Jeg fremlagde ideen for dem, og før jeg så mig om, havde de sagt JA TAK. Lynhurtigt fik vi en masse kendte navne på. Mascha, Sarah Louise, Anne Gadegaard, Linse, Jim Lyngvild, Joey Moe og mange flere. Det var faktisk starten på BD´s Entertainment segment! Jeg brød samarbejdet med dem efter nogle år, og de har fortsat udviklingen.

Jeg var imellemtiden også stoppet hos Aller og startet hos SPAMfighter, tidligere Jubii-stifteres nye barn.

FUN FACT: Jeg startede allerede med at blogge om mit liv på Erotik Portalen hos Jubii i 1999. 

Midt i mit job der, fik jeg så tilbudt et tv – program hvor jeg skulle trænes op til bodybuilder på 10 uger. Det ville jeg gerne, det endte med, at være et af de mest sete programmer på TLC nogensinde!

Så gik det stærkt. Jeg stoppede hos SPAMfighter og uddannede mig til kostrådgiver og personlig træner. Nu her, fem år senere, har jeg en fitnessklumme i Ekstra Bladet på andet år og to private gyms – mine egne! Jeg er ansat som fast ernærings og træningskonsulent for LR Health and Beauty i Tyskland og jeg er i fuld sving med en bog der udkommer til Januar, 2018. Så ja, mit liv som iværksætter lever i bedste velgående! Men det kommer ikke uden spændende udfordringer.

Evt. udfordringer som iværksætter: 

 • Uforudsete udgifter – har du en buffer?
 • Køb af udstyr
 • Ansættelse af personale
 • Vækste som virksomhed – undgå at mærke opbremsning i dit flow
 • Banken vil ikke hjælpe – her kan Ferratum Business være løsningen!

 

Personligt, har jeg investeret i en assistent. Logisitik med kalendre, kunder der skulle booke tider og generelle henvendelser, begyndte at æde væk af min tid. Jeg vurderede, at tiden var moden og jeg ansatte min første assistent for lidt over to år siden.

“Jeg halsede efter og var konstant stresset! Har man ikke råd til det, men har en virksomhed i vækst, hvor man  bruger for spildtid (tid er jo penge), er det måske en ide, at tage et lån til lønninger af personale. Det frigiver tid til at tjene penge!   👉🏽 Klik her, for at læse mere 

I min situation, kunne jeg ikke træne kunder før jeg havde udstyr, så det skulle der investeres i, da jeg valgte  at jeg ville investere i mine egne gyms, efter nogle år som selvstændig træner. Min teori var, at jeg lagde husleje hos andre for at leje mig ind med mine kunder, men hvorfor ikke i stedet være min egen chef i mit eget center? Nu havde jeg jo et sundt flow og mange faste kunder, samt jeg kunne få de kunder der ikke ønsker at træne hvor der er andre eller myldretid i fitnesscentre.

Men det kræver ikke kun udstyr, det kræver istandsættelse og depositum til lokaler, hvis man gerne vil være selvstændig træner med den model. Det er en del af en udvikling som selvstændig. Man skal hele tiden vurdere, om man vil udnytte momentum der dukker op, også selv om det kræver hjælp udefra. Mange finder investorerer, men har man ikke det, kan man med god vilje tage et lån.

Lån kan foregå via  Ferratum Business, hvis man opfylder følgende:

 • Dit firma har været i drift i mindst 18 måneder.
 • Du har mere end 550.000 kr. i årlige indtægter.
 • Alle direktører er bosat i Danmark.

Se mere om hvordan det foregår her:  ferratumbusiness.dk

 

Sidder du fast og føler du ikke kan løfte din virksomhed til næste niveau kontakt Ferratum Business, måske kan de hjælpe dig til at tage springet videre så du kan udleve dine drømme. :-)

KLIK HER

Billeder: Fra mit forside shoot i Israel (bog) og med min skønne kunde, Vicki Berlin

3 kommentarer

 • Pauline

  Dejlig hyggelig læsning på din blog. Især når du bliver lidt mere privat. Du virker til at have oplevet meget, så del endelig ud af dine erfaringer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Berg

  Hey Kira,
  Jeg synes det er så imponerende når nogen tager det spring og bliver selvstændige. Mange sætter meget på spil. Jeg ville ønske jeg havde balls nok. Er du aldrig bange for, at det går galt? God aften :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  HEj Kira!
  Det er nemlig så skide fedt, at der er kommet muligheder uden om banken. Jeg har fået afslag på lån flere gange, selvom jeg gerne vil udvide min butik og starte op flere steder. Det er virkelig op ad bakke.
  Sjovt at læse om din tid hos Jubii.dk. Jeg kan godt huske man hørte rigtig meget om hvor godt I havde det.
  Dejlig blog.

  Hilsen Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bog: En vigtig underskrift!