Hey! Jeg er ny i trafikken - og det er skrækindjagende

Min bog: En vigtig underskrift!

img_7130

Som det ses her, sætter jeg pennen på et stykke papir. Jeg har alle dage, nok udtrykt mig bedre på papir end i sprog, og nu håber jeg, at meget af det jeg siger højt og skriver ned i forbindelse med min bog, som jeg laver med en ghostwriter, kan give dig en genvej til det grønne køkken.
Jeg kan godt selv skrive, men en hel bog – det ville blive noget af et rod. Jeg skal bruge en writer til at holde mig på sporet, ellers er jeg allll over! 😄

Bogen handler om plantebaseret kost. Hvordan får man lige de der kødfrie dage ind i sin hverdag så man er mæt, næringsfyldt og forkælet?
Hvordan taber man sig sundt på plantebaseret kost? Hvad skal skiftes ud med hvad og hvad så, når man er på farten? Det og meget andet vil være tilgængelig i min guide. Det er simpelthen en dummy for jer, der føler jer lidt på glatis eller som måske ønsker at prøve det af uden det skal betyde en stor omvæltning på een gang.
Og glem ej, fordi man er vegansk spisende, betyder jo ikke man er sund. Man kan sagtens være fejlernæret.
Jeg kan uden af at tøve sige, at jeg har aldrig haft det bedre eller set bedre ud! Jeg er sund, stærk og binder filosofien herom sammen med min hverdag med tiltag der giver mig styrke til at tage imod psykiske og fysiske udfordringer. Uden af at jeg dropper mit gode og rare liv, med alt hvad det indebærer. Det handler om en balance der kan være svær at skabe, hvis ikke man har værktøjet.
Jeg har ikke spist kød og fjerkræ i over 17 år og har også været vegansk spisende off on i de år, men da jeg flyttede tilbage til Danmark fra udlandet i 2005, var det virkelig ikke så nemt at være plantebaseret som det er nu. De sidste tre – fire år, er jeg gået mere og mere over til kost uden animalske produkter og spiser faktisk nu kun plantekost.
Selvom om mange af mine kunder stadig spiser kød, så vil de gerne have hjælp til den grønne del og flere og flere adspørger det, det er da dejligt, og jeg får lov at udleve mine evner som rådgiver på det felt også.

Du kan endda læse om min kunde Hans Engells vegetariske vej her og som du måske har bemærket har han tabt 17 kg.

img_6534

Ud over at bogen er et kompas til din grønne livsstil, så er det også en vegansk vægttabsbog med madplaner i. Jeg håber du ser frem til den og tager godt imod den. 🙏🏻
Bogen udgives via Peoples Press, og stor tak til min kunde og krimifortatter Sara Blædel for at præsentere Peoples Press for ideen om min bog.
💞

img_5447

img_5459

img_6781

1 kommentar

  • Tine B.

    Der mangler i den grad en vægttabsbog uden kød på det danske marked, men jeg er lidt nysgerrig på om du så bruger en masse erstatningprodukter i dine opskrifter eller om det er mere “rent”? Uanset hvad bliver det spændende når den udkommer :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey! Jeg er ny i trafikken - og det er skrækindjagende