Vægttabsrejse: Tab dig flot på blot en uge - FAQ

Stig Tøfting takler alt fra bolde til pigers problemer!

(Indeholder reklame)

img_1185

img_1177

img_1156

img_1141

img_1115

I lørdags var der Guldtuben 2017 i Royal Arena. Virkelig et godt arrangement og sikke mange, banebrydende mennesker, der stod på den scene. Det er et award show der hylder de bedste YouTubere og influencers på sociale medier.
Dengang jeg var ung (hø,hø), var videoindhold virkelig i høj kurs. Der var bare ikke noget der hed YouTube! Alting foregik med medlemssider, som folk betalte for at få adgang til. Sådan ser det ikke rigtig ud længere, nu kommer pengene ind via annoncer og sponsorater på de gratis digitale platforme.
Men uden tvivl, før Instagram og Snapchat, var det jo også videoer på Facebook der drev den meste trafik, men mere nu, end nogensinde før, er det en måde, at nå ud til andre på, både kommercielt og ikke.

Aftenen startede stille og roligt. Ja, lige indtil vi løb ind i Stig Tøfting. Så er stille og roligt noget man finder i Krak Vejviser. 😜      Jeg har ikke set ham (og hans rigtig søde kæreste, Heidi) i meget lang tid, så det var da et glædeligt gensyn.
Også på danskvand. Det var sgu lidt irriterende at jeg ikke kunne få en smule at drikke. Det er så sjældent jeg går ud, og yderst sjældent at jeg drikker, så nu hvor alle andre så ud til at nyde deres øl og vin, havde jeg da også lyst.
Sagen var den at jeg kørte bil til arenaen, for det var fuldstændig umuligt at få en taxa – her savner jeg så igen Uber. FY! Det må man ikke sige højt, men det GØR jeg altså!

TIP: Kjolen og Styling: Butik Bettina Beltner i Lyngby
Makeup og hår: LR Health and Beauty af Jeanett Ørtoft
Øreringene er også fra Butik Bettina Beltner 

Det er så her, Stig kommer på banen med alle tiders løsning på mit lille dilemma:
Hvorfor lader du ikke bare bilen stå?
Øhhh, det ved jeg da ikke! Det har jeg da slet ikke tænkt over!
Jeg har jo EasyPark appen, så hvad skulle undskyldningen være? Jeg kan jo bare tanke op til jeg gider lette røven og hente den på arenaens parkeringsplads. SMART. Det gode er, jeg er også sponsoreret af EasyPark – så de betaler jo ligesom gildet. TAK 🎃
Jeg havde med andre ord, intet at miste! Stig, det er da det vi gør! Klip til, at jeg lå i min seng kl 01 mere sulten end fuld og i øvrigt var så smadret dagen efter, at jeg ikke fik trænet efter planen. Virkelig irriterende. Jeg gik  i stedet 5 km for at hente min bil, det var så meget rart. Jeg tvang min kæreste til at gå med, jeg skal jo ikke gå forvirret og træt rundt på det vilde Fælleden helt alene. Der kan jo ske ting og sager! Det kan han godt forstå. Så afsted med os. (Nogen kalder det manipulation, jeg kalder det kvindelist).

TIP: TAG PÅ TRÆNINGSREJSE TIL KROATIEN! 

Så EasyPark, hvis I vågner til en lille ekstra regning her til morgen, så er det nok bare mig der har haft 🔥 i 💃🏼.
OM EASYPARK:
En app der betaler din parkering alt imens du er på Mallorca, hjemme på sofaen til fodboldkamp eller hvad du nu har gang i. EP betaler ikke som sådan, du skal huske at sætte dit kreditkort til, så bliver du trukket den vej. Det er ret smart, elsker min EasyPark. Genialt koncept! Sæt skiven, sæt notifikationer til, så du altid bliver mindet om hvornår din parkering udløber og vupti! 99% mindre bøder.

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabsrejse: Tab dig flot på blot en uge - FAQ