Sådan taber du dig med quinoa

Vickis flotte vægttab – og stadig i gang – kan blive dit

picmonkey-image-3

Min klumme i Ekstra Bladet har kørt i halvanden år! Det var egentlig bare en lille sommerperiode, men den viste sig så populær blandt redaktører og læsere at her er jeg nu, stadig klummeskribent for lørdagsmagasinet. Jeg elsker at sige “klummeskribent”, jeg føler mig helt Carrie Bradshaw-agtig. :)

Som det ses, har Vicki tabt sig en del. Jeg har kort fortalt, fulgt Vicki Berlin (Skuespiller) og Julie Rugaard (Blå Øjne) i deres vægttabsrejse og undervejs sørget for træningsplan og kostplan. Julie er også kommet meget flot afsted med sit vægttab, men hende bliver der fokus på i et andet indlæg / anden klumme.

Vicki har tabt hvad der svarer til 6 liter vand i ren fedt, det har taget 7 uger med 20 min træning om dagen og for Vickis vedkommende, en plan uden kød, dog med æg og fjerkræ i ny og næ. Nok også lidt fisk/skalddyr.
Hun har tabt 7 kilo i alt. Se lige en forskel 😛

Du  kan kontakte mig, hvis du vil i gang, eller huske at læse min klumme i magasinet (næsten) hver lørdag.
os@dkira.com
Du kan også træne 20 timer med mig på en uge, og lære hvad det vil sige, at komme i gang med et sundt vægttab. Det er en rejse på så mange måder, og vil uden tvivl give dig et vægttab. Det kan ikke undgås. Du skal bare gøre hvad vi aftaler på turen, og så skal du nok tabe dig flot. Det bliver lærerigt og du kommer hjem adskillige kilo lettere.

KLIK HER FOR AT DELTAGE PÅ MIN SLANKEREJSE

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan taber du dig med quinoa