Jeg tager ting meget bogstaveligt - og det kan blive akavet!

GREAT

screenshot-2017-05-16-17-50-19

Jeg har ikke mere plads, hvad gør jeg?
Hvad står other for? Har slettet cache i de blå mapper.
Har slettet så meget, at jeg kom til at slette min Photoshop også. 👿

Please help!!

2 kommentarer

 • Jeg havde præcis samme problem og valgte derfor at flytte hele mit bibliotek til en ekstern harddisk. Du kigger højest sandsynligt ikke, på dine billeder (eller film) hver dag og på den måde har du dem også sikret et andet sted, end din computer.
  Du kan altid starte med de filer, som du ikke bruger så ofte (fx flere år gamle billeder).
  I forhold til at rydde noget plads i ‘Other’ afdelingen, var tip nummer 3, i denne video utrolig nyttig for mig: https://www.youtube.com/watch?v=aBiXCNRdiGA&t=282s
  Men følg trinene nøje – hvis man ikke ved, hvad man laver, kan man virkelig lave en masse rod på ens computer.
  Held og lykke!

  /Zitha Nim

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Tak :D Vil da lige kigge nærmere på det. Det tager bare så meget tid, at gennemgå de filer, så det er vel noget med, at få taget sig sammen. Jeg har også dropbox på min computer, så jeg tænker det også er derfor?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tager ting meget bogstaveligt - og det kan blive akavet!