Fitness Camp: 6 ugers forløb - læs mere her

Kundeudtalelser

 

 Hans før:kira-hans-engell-bruges-3

Hans nu:
18425637_10154252968227271_1101319432_n

Følg min klumme hver lørdag i ekstra bladet om træning, sundhed, fitness og Hans!

Kære Kira,
Tak for det hele – og for din utrolig konstruktive og oplivende måde at være på. Man får virkelig lyst til at holde fast – holde ud – og få høvlet de kilo af og komme i form. Du er en meget, meget inspirerende coach og skarp på det faglige. Skønt.

Vi ses,

KH. Hans (Engell)
Dengang: 127 kg. Nu: 111.9 og stadig på vej ned i vægt (red.)

FITNESS CAMP! Skal du tabe dig, er dette måske noget for dig! Klik her, for at læse mere og tilmelde dig

Jeg har haft fornøjelsen af at have Kira som personlig træner gennem flere år. Desværre har jeg et par gange måttet afbryde træningen af flere måneders varighed på grund af personlige kriser. Men hver gang jeg er kommet ovenpå igen og genstartet træningen, erjeg blevet modtaget med åbne arme og en hjertelig varme fra Kira. Kira har en fantastisk evne til at sammensætte træningsprogrammet efter mine behov og en unik indføling hvad angår ens fysiske og psykiske kapacitet for hvad man kan udholde til den session man nu kommer til. Men tag ikke fejl – man kommer altid hjem med ømme muskler!

Udover dette er Kira en meget vis og empatisk person at tale med. Vi kan snakke om alt lige fra dyrevelfærd til personlige problemer uden at føle, at det er unaturligt elleruvedkommende – en ting jeg udover træningen sætter stor pris på. Jeg kan på detvarmeste anbefale Kira som personlig træner!
– Bjarke, analytiker

Jeg har igennem snart 1,5 år haft Kira som personlig træner. Jeg havde forinden aldrig trænet med vægte eller benyttet personlig træner – det kan anbefales! Udover vægttab er jeg blevet stærkere og har stort set aldrig problemer med min ryg mere. Når man er en livsnyder og har rygrad som en regnorm hvad angår træning, kan jeg på det varmeste anbefale Kira! Med en kombination af humor og et dedikeret mål kan man sammen med Kira som træner komme langt!
– Christina, Ejendomsmælger –  Winther Ejendomme

At træne hos Kira betyder altid sved på panden og ømme muskler. Hun bringer desuden altid en positivitet og smittende glæde ind i rummet, der motiverer os alle. Det er en skøn måde at starte dagen på. Jeg har nu snart trænet hos Kira på hold i to år og i den tid jeg har fået opbygget en form og styrke, som jeg ikke havde troet var mulig. For et år siden startede jeg så i et kostforløb hos Kira, og det blev prikken over i’et. Jeg har fået tilegnet mig en sundhed, og tilsammen med træningen oplever jeg stor en velvære i mit liv. Tak for det, Kira.
– Camilla, Psykolog

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness Camp: 6 ugers forløb - læs mere her