Må eje!

Slut med pruttelyde!

img_4665

Indeholder en annonce
Er det kun mig, der bliver suuuuper irriteret over det her?
Minutter jeg aldrig får igen, på at gå ned med flere poser, der i øvrigt slet ikke er plads til her i lejligheden, og jeg skal tage tilløb til. Jeg kigger på dem, og så tænker jeg: Jeg gør det i morgen!
Det bliver så hos mig…til uger. I har jo læst indlægget med vasketøjet, ikke? Præcis det samme!

Så forleden, går en af mine venner og mig ned med to hele poser og bruger lige et par minutter på at smide dem i automaten. Jeg gør så det, mænd ellers er ret gode til:  Lister af med en eller anden undskyldning om at jeg skal købe noget så han kan stå med det fedtede stads.
Min gode ven kommer så ud til mig i kassen og jeg beder om bonen som skal betale for mit kommende køb. Den havde han da glemt i automaten! 75 kr.  På alle måder, det her kan IKKE betale sig overhovedet. Total tidspild og penge lige ud af vinduet og ned i lommen på en anden, bonen var jo væk.
Det skal ikke ske igen, lige foreløbig, selvom jeg ikke vil lægge skjul på, at jeg elsker mine Cola Zeros.

Jeg har fundet to ting, der løser problemet:
En SodaStream og pantbørsen.dk
Jeg har haft  SodaStream i fire år, fordi jeg elsker danskvand og det holder mig kørende på vandvognen. Nu har jeg fået et lækkert nyt “apparat” der er lydløst og i flot, nyt design:

Det næste er Pantbørsen. Så giver man pengene til de hjemløse og de henter flaskerne. Det er da smart, ikke?

img_4793

Hvis du klikker her, kan du inden 30.4. vinde din helt egen SodaStream.
Psst! Hvorfor købe sodavand og danskvand, når man kan lave det selv? Alt for meget plastik og affald havner i naturen. 😳
Man kan købe SodaStream her, hvor man også kan bytte patronerne med kulsyre til en ny. De koster 99,- og omregnet vil det sige, at en liter danskvand koster dig 1.70,- . DET er da billigt!

screenshot-2017-04-11-14-33-36

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Må eje!