Lækkert initiativ - hvis man er glad for mad!

Eksplosion i mere end en forstand

img_4467

Ens hjem er så vigtigt, at føle sig godt tilpas i. Vi gør hver især vores, for at føle os hjemme. Nogen foretrækker helt sterile og fine, rene træk, andre foretrækker lidt struktureret rod, nips og varme, så er der dem, der trives bedst i boheme kombineret med lyse farver. Jeg er til lidt af det hele, og holda op…det er jo et {luksus} problem, fordi hvor stopper man lige?
Een ting er sikkert: Farver er lige mig.
Derfor er jeg jo ekstra glad for rejsemål som Seychellerne, Mauritius, Israel, Spanien og nogle steder i USA.
Især hacienda er lige mig. Derfor har jeg også investeret i fliser fra handmadetiles.dk.

Lækre, håndlavede marokkanske fliser i grå, sorte og hvide, en fransk lilje. Passer perfekt til den flotte, grå farve på mine vægge, samt de ret så smarte elementer fra Electrolux. Blandt andet en indbygget kaffemaskine, jeg har ønsket mig i ÅREVIS! Jeg har aldrig haft mulighed for at få en, fordi jeg har simpelthen ikke følt, at jeg ville sætte en op, når jeg ikke havde en ordentlig vision med køkkenet. Jeg følte den ville være malplaceret og fylde for meget. Men med ombygningen, spiller det!
Som det ses, er der orange bag kaffemaskinen. Der skal være et galvaniseret betonbord og så skal der stå en kæmpe kaktus! Ja, den ide stjal jeg fra madklubben.dk på Vesterbro :) Deres cocktailbar er sådan lidt spansk indrettet, så der nappede jeg lige den tanke fra.
Mine carrera marmorborde er så småt på vej og bliver installeret næste uge. For ikke at nævne min lanterne, der IKKE fås i Danmark  – jeg har hvertfald ikke set den nogle steder og slet ikke noget lignende til den pris.
Bemærk venligst, at jeg allerede for et år siden, brægede løs om velour og møbler, blandt andet om min sofa, som jeg købte i England, da de var svære at opdrive herhjemme…klip til nu, hvor alle vil have velour. Jo, jo, man skal bare følge med på udenlandske decor-sider, så kan man da være lidt på forkant.

img_4467

img_4462

img_4463-copy

Se her! Jeg har fået spraymalet disse hvide låger fra IKEA i samme farve som væggen. Det er to skuffer for at udnytte pladsen under indduktionskomfuret. Jeg har også fået spraymalet bordpladen under komfuret i samme blå farve som væggen th. Her er komfuret ved at blive installeret. Det er fra Electrolux og ses her

electrolux_hhf_830_fhk

img_4466

img_4467

img_4468

Der skal fliser hele vejen rundt langs kanten i køkkenet, altså langs marmor bordpladen som er grå/hvid.

img_4459
TIP! Apropos eksplosion: Jeg tabte en glødepære i går, den eksploderede med en dertil eksploderende lyd! Jeg måtte rive glaskår ud af håret! Små, bitte stykker glas! Jeg er sgu da heldig, at de ikke fløj ind i øjnene på mig. Jeg stod altså oprejst. Jeg har købt mærket i Silvan og Bauhaus. Glødepæren er af den slags du ser hænge i køkkenet.

Lanternen…bare vent og se, de skal nok komme til DK, og så koster de måske lidt mindre end min. Jeg gav næsten 3000,- inkl. levering. Jeg købte den her: Castlegate Lights, og min er af designet DAR, og en lanterne {søg på lantern hvis du vil se større udvalg}.

screenshot-2017-03-23-13-20-38
Hvad synes I, om marmor, velour, marokkansk stil? Tør I, lege med farver?
Hvis I har to minutter, vil jeg meget gerne høre fra jer, hvor I finder inspiration til hjemmekontor, jeg har nemlig besluttet mig for, at indrette et værelse til dette formål. Jeg elsker at se på billeder af andre, så smid endelig links i kommentarfeltet, og husk…det må gerne være eksplosioner af faver 🎉💥😀

#sponsorat #electrolux

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert initiativ - hvis man er glad for mad!