DIY: Chokoladefrosting

Hvorfor er jeg blevet så rund? Fra Go´ aften Danmark i går

hans-kira-go-aften-danmark-2016-1

Som du måske – måske ikke – har bemærket, er jeg blevet lidt rund 😛🐨
Det er derfor jeg heller ikke har vist så mange nye billeder af mig selv her på bloggen og på de sociale medier de sidste måneder. Jeg vil meget gerne fortælle hvorfor, men ikke endnu! Sandheden skal nok komme frem når tid er, og I vil nok kunne lide hvad jeg har at sige. Det eneste jeg kan sige er, at jeg er blevet det af fri vilje og jeg glæder mig til at dele det med jer. Hvilken rejse jeg er på!

Så I Go´aften Danmark i går aftes? Jeg var i studiet med Hans Engell for at tale om mit forløb med ham.
Folk siger, at mig og Hans er et godt team. Vi svinger så godt, og har det rigtig sjovt med hans vægttabs-projekt til min klumme i Ekstra Bladet (hele fire sider på lørdag i avis-udgaven!). Eller lad mig rette, JEG har det sjovt med hans projekt, jeg tror nu nok at Hans til tider synes det er lidt hårdt. Men sådan er det jo, og det skal vi nok komme igennem! Hans har tabt over 10 kilo, næsten 12 nåede han at smide, men så skete der det, at Hans tog på ferie i pastaens land. Ups!
Jeg er ikke klar over, om programmet er lagt online, men hvis det er (er det det, er der nogen der ved det?) kan det ses her

hans-kira-go-aften-2016

Her sidder vi i køkkenet og venter på at komme til. Peter Mygind var også gæst.

img_4427

Hvor er jeg bare heldig! Så stod mit teen idol lige der. Hun skulle optræde. Hvem elsker ikke bare Lis Sørensen! Min træningstrøje er fra brubeck.dk

unnamed-1

unnamed-1

unnamed

unnamed

2 kommentarer

 • Lis Sørensen er så skøn, min medblogger og søster fandt et af hendes gamle album for nylig, vi hørte som børn som nu er på repeat.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Kan slet ikke andet end at unde alle et “tilbageblik” i den retning :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Chokoladefrosting