Tips og tricks fra den virkelige træningsverden

Man må da kunne gøre noget???

img_3960

Jeg ville ønske jeg var meget mere sådan Familien Danmark, men i stedet gør jeg bare nogle dumme ting igen og igen og igen. Hvert år siger jeg til mig selv: DETTE er året hvor jeg sørger for at vaske min bil een gang om ugen OG støvsuge den. Dette er året hvor jeg ikke glemmer mad i gryden udenfor eller suppen i køleskabet {jamen, jeg er også imod madspild}.
Jeg vil gerne være sådan en, der altid får lagt vasketøjet sammen med det samme og sådan en der altid har orden i skabet. For for det meste ligner mit skab noget der har kastet op! Tænk hvis jeg bare eet år, kunne få sendt momsregnskab ind til tiden! Eller hvorfor ikke bare gå ned med skraldet med det samme i stedet for at sætte det uden for til dagen efter, for så at finde posen splittet ad af ræven. Eller nøglerne til postkassen, have dem eet fast sted, så jeg ikke hverandet år skal have ny postkasse fordi låsen skal brækkes op. Jeg kunne blive ved :D
Jeg er ikke sådan en der er ulækker og lever ulækkert, der er bare nogle enkelte ting, som jeg har visse dårlige vaner jeg åbenbart ikke ved hvordan jeg skal ændre. Det er pisse irriterende.

Er jeg den eneste der skal lave med sig selv på den måde? Man må da kunne gøre noget?

img_3772
Suppe jeg har glemt på altanen som står oven på den pasta jeg også glemte. Jeg tør slet ikke kigge ned i det nu!

Billederne på væggen har jeg fået af min farmor og farfar og er lavet af ham der også har malet Palads, Poul Gernes. Det vidste jeg faktisk ikke, men nu med den snak om at Palads skal rives ned, giver det da lidt ekstra værdi for mig, da et af mine første rigtige jobs var i Scene 2 i Palads tilbage i slut 80´erne. Yiaks! Tiden flyver.

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

6 kommentarer

 • Camilla Skafte

  Søde og ret finurlige Kira😝 Jeg er jo ret vild med din personlighed og tænker: Du når SÅ meget andet – og de få gange jeg har talt med dig personligt- kommer dit energi- boost heeeele vejen rundt, så hvis du kan leve med ovenstående- så synes jeg du gør SÅ meget andet godt alle andre veje. Kan du derimod ikke leve med det, så må du tænke i andre baner- som aupair pige eller lignende. Det har vi seriøst overvejet- med to voksne, 5 børn og en masse dyr der skal passes på gården.
  Men SJOV læsning👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Du er da alt for skøn, mange tak :)
   Tænkte nok jeg ikke var alene, men hvor ville det give meget ro at få de ting på plads i stedet for hele tiden at have hængepartier:
   Skabet roder, der er ikke plads til tøj, tøj piler op og det hele virker overskueligt. Og jeg vil hellere drikke kaffe på en søndag og hygge mig med veninderne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhhh hvor du rammer plet! Story of my life. Alle omkring en virker til at have så meget mere styr på tingene. Og de ting der virker nemt for dem, er så svære for mig 🙈😃 Nu er jeg 31 og jeg har opgivet at prøve at ændre det. Men nu ved jeg at jeg ikke er alene, tak! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Ja, ikke! Jeg ville elske at ændre det men åbenbart ikke nok til at jeg sætter alt ind – endnu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Du er modig, du tør sige at det ikke altid er nemt, at nå det hele.
  Måske skulle du prøve Marie Kondo metoden, det er en rigtig god måde at gøre tingene på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Arh du er sød! Kender hende ikke, det vil jeg da undersøge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips og tricks fra den virkelige træningsverden