Verdens bedste fatburners - for real

Vægttab: 42 kilo

picmonkey-collage

Faldt lige over en af mine ældre klummer fra Ekstra Bladet med skønne, skønne Camilla. Vi var sammen over laaang tid, og jeg nød at se hendes udvikling undervejs.

Der sker meget i hovedet på en når man taber sig så meget. Man kan opleve at man stadig ser den gamle person i spejlet – altså ham eller hende den tykke. Man kan opleve, at blive skræmt og trist over al den hud der ikke flytter sig, men hænger som små gardiner hist og her. Man glæder sig over de små successer som et mindre anstrengt forhold til mad, bedre valg i hverdagen, mindre talen grimt til sig selv, bedre til at tage imod komplimenter, sjovere at prøve tøj, mere åben overfor omverdenen og det modsatte køn og så videre.
Når jeg hjælper andre med at tabe sig, så synes jeg det er vigtigt at pointere, at det er ok at være en smule fanatisk i starten. Mest fordi, det kræver struktur og koncentration at indgå i en ny relation til sin mad og de daglige omdrejningspunkter. Ellers vakler man, og føler man starter forfra. Derfor, mit råd til at alle der går i gang: Følg jeres plan 90% hvis ikke 99%. Det er ligesom et job. Det mister man, hvis man ikke passer det. Er din krop ikke vigtig eller hvad? Er din livsstil underprioriteret? Hvorfor?

Hvis du er ufokuseret på dit arbejde, så ses og mærkes det. Præstationerne er ikke som de skal være og det er middelmådigt og man står lidt i stampe og føler sig måske enten ligeglad eller frustreret. Dette er aldrig et godt udgangspunkt for noget. Overfør det til din krop. Hvis du bare er i det for at være der, og ikke mærker det, engagerer dig, interesserer dig, er nysgerrig, modig, aktiv og stædig, så glem det. Du kommer ikke hen hvor du bør og kan være, du kan bare se tilbage på noget, der virker som spild af penge og spild af tid.

Det kræver noget af DIG. Jeg kan give dig det du skal bruge, for at nå dine mål. Det værktøj der skal benyttes og det der skal til. Jeg kan rådgive, jeg kan skubbe, jeg kan være ærlig og bede dig droppe dine undskyldninger. Men at gå vejen dagligt? Det er dig, og hold nu op det kan være op ad bakke. Men det kan også være SÅ givende. Spørg selv Camilla :)
Det er forandring hele vejen rundt – for altid. Man bliver ikke den samme igen. Man bliver en bedre udgave af sig selv, hvis man også forstår at få psyken med. Det kan tage noget tid, og det er altså helt ok! Er du klar?

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste fatburners - for real