Derfor skal du have proteiner

Vind en kostplan og et træningsprogram

screenshot-2017-01-16-13-54-15

Har du set Hans Engell og jeg på skrump? Nu er det Hans der skal skrumpes og mig der skal skrumpe ham, men hold nu op hvor er det sjovt. HAN er sjov men også motiverende at gøre det med, fordi han virkelig VIL det. Han har ikke taget imod alle livsstilsændringer med kyshånd, men han ved godt, det er det der skal til og han gør det. Nu handler det meget om balance, men jeg har valgt at sige til ham, at der er visse ting der ikke går an her i den indledende fase, så kan vi løsne lidt op senere når der er plus på kontoen (så kan man tillade sig at hæve igen).
Jeg er imponeret over hans gå-på-mod og jeg føler virkelig, at vi allerede er noget langt. Det siger tallene i hvertfald.
DU kan også vinde en slags “Hans – behandling”. Den er lidt mere skrabet end den han får, han får den store tur så at sige.
Men hvis du vil træne og spise sundere med det formål at mærke en markant forbedring af dine kropslige udfoldelser, se bedre ud, blive mere sund og så videre, så skal du overveje at deltage.
Det kan du gøre her, hvor du også kan læse om vilkårene.
Jeg har gemt dette indlæg under Hans Engell på skrump med Kira – kategori, så kan du følge med løbende de næste måneder når vi forhåbentlig får Hans i sommerform.

Læs min Ekstra Blads klumme hver lørdag hvor jeg ofte skriver om forløbet med Hans, men også generelt om hvordan træning og kost skal / bør gribes an. Jeg har mange emner oppe og vende.
Mange af mine klummer ligger også på eb.dk i EKSTRA sektionen.

Foto: Linda Johansen

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du have proteiner