Virkelig dårlig timing

Frugt vs. grøntsag – kender du forskellen?

whole_aubergine

Noget jeg altid har i mit køkken er peberfrugt. Det er fordi peberfrugt smager godt og kan spises nemt enten i varme retter eller on the go. Men er det en frugt eller en grøntsag? Navnet indikerer at det er en frugt.

Det er da også rigtigt. Det er en tomat også. Og en avokado.
Hvis du vil vide hvordan man kan kende forskel på frugter og grøntsager, så er din ledetråd at
grøntsager er blade rødder og stilke og frugten er den med stenene i.

Det kan godt komme an på, hvem du spørger. Mange kokke betragter peberfrugter, tomater og auberginer som grøntsager og ikke frugter. Det kommer også an på, hvordan maden tilberedes, hvordan retten er sammensat. Jeg anser også peberfrugt som en grøntsag og det samme med en tomat, når jeg laver kostplaner til mine kunder.

Andre frugter: Bønner og agurker

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelig dårlig timing