Eat like you give a fuck + gaveideer til køkkenet på budget

Virkelig dårlig timing

img_2207

Lidt ligesom at slå op med en kæreste, der er aldrig et godt tidspunkt. Jeg besluttede mig for, at gøre noget jeg har ville ha gjort siden jeg var 12 år. Ej, jeg ovedriver, men jeg har altid haft tunge øjenlåg og en ting er, at jeg skal høre på at jeg ser sur ud, me lige pludselig kunne jeg heller ikke læse varedeklarationer uden briller med styrke. Det går den forkerte vej.
Jeg tror det er bedst jeg får læsebriller på sigt, men jeg tror måske jeg kan vente lidt, fordi efter jeg har fået fjernet fedt og hud fra øjenlågene, kan jeg allerede nu læse småt bedre. Det overrasker mig, men så igen, de var blevet tunge, så tunge at jeg ikke kunne se min egen makeup mere. Tidligere fik jeg botox for at hive dem lidt op, og det har hjulpet, men det kan ikke gøre det længere fordi jeg vil ikke have et ansigt der er frosset til.
Det er gået stærkt – det er nærmest på en måned, at det blev så slemt.
Min kirurg siger, jeg har asiatisk – lignende øjne. Både hvad angår facon og hud,  fordi jeg har meget hud helt ned vej øjenkrog. Som nu også er fjernet.

img_2133

img_2139

img_2165

img_2171

img_2122
Jeg er så optimistisk at jeg troede det var væk på et par dage, så bedst som man vågner og tror det er væk, er det bare meget værre! Jeg ligner et juletræ med seriøs bling ligesom fra filmen Alene Hjemme. Jeg ligner huset. Jeg blinker ligefrem i alle regnbuens farver! Eller jeg kunne stille mig i et vejkryds og lege stoplys. Jeg er gul, lilla, blå, hævet. Lilla klæder mig i øvrigt.

Jeg har heller ikke gjort hvad lægen sagde. Jeg har haft ispose på to gange. Det er så min. 20 gange for lidt. Jeg har ikke brugt cremen som jeg skulle. Jeg har dryppet øjne to dage. Og alligevel står jeg her, helt forundret over at jeg ligner noget der er løgn. Så hvis du ser en vaskebjørn gå rundt og ligne et menneske – det er bare mig!

Jeg håber det har laft sig til i morgen når jeg skal ud, men jeg bliver nok slemt skuffet. Man må ikke dække det med makeup før stingene er taget ud og det bliver de først mandag, altså en uge efter indgrebet. Det hjælper mig jo ikke lørdag!

Jeg kan ikke helt gennemskue resultatet, men hos andre kan jeg se, det ser flot ud, så det regner jeg da også med, at mit kommer til, på trods af mit ikke helt perfekte efterspil, hvilket jo er min egen fejl :) Jeg skal nok lige vise før/efter når jeg ser normal ud igen.

Jeg har fået lavet mit hos Jesper Thulesen i Store Kongensgade, i øvrigt.

6 kommentarer

 • Janette

  Har du mon skrevet om, hvordan du synes resultatet er blevet? Og er du glad for at have foretaget operationen hos Jesper? Overvejer det nemlig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Janette,
   Ikke endnu, men jeg kan godt lige lave en opfølgning en af dagene :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa J Whittaker

   Hej Kira! Jeg vil lige høre hvordan det går med dine øjenlåg…er du glad for resultat? Jeg havde mega tungt øjenlåg som jeg fik opereret for to år siden…desværre var der taget for meget hud og jeg synes jeg ser mærkelig ud. Håber du har haft et godt oplevese. Jeg har været til konsultation med Jesper, da jeg nu overvejer at får de nederste opereret pga.poser :-/ Mvh. Lisa

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hejsa!
   Det går så fint, tak. Jeg laver en update en af dagene. Du skal da gøre det! Hvis det gør dig ked af det, og du er træt af det: DO IT. Jeg er superglad for mit, og tænkte så sent som i dag at jeg simpelthen er så glad for, at jeg ikke ventede længere.
   Held og lykke med det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Var det et smertehelvede? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Nej, slet ikke. Kun bedøvelsen er en lille smule ubehagelig. Det er gjort med laser, så det bløder ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eat like you give a fuck + gaveideer til køkkenet på budget