Fin julegaveide: Den kan bruges til flere ting og er fin deco

Eat like you give a fuck + gaveideer til køkkenet på budget

img_1923

Skal jeg lige fortælle jer hvordan jeg ser tingene? For mig, handler det om at spise så meget jeg kan, men for færrest kalorier. Hvad fylder mest i maven men mindst i regnskabet. På den måde, kan vægten holdes og det er helt sikkert noget jeg går op i, fordi skulle jeg følge mine lyster, så var jeg tynde med ø lige nu.

Jeg respekterer virkelig dem der kan leve hellige køer år efter år, men det kan JEG altså ikke. Jeg spiser også usundt. Men jeg er så sandelig også tilhænger af, at det ikke skal være en livsstil som kræver store sporskift. Det orker jeg ikke, for at være helt ærlig. Jeg kan godt lide at holde mig i det felt der ikke kræver de store ændringer hvis jeg gerne vil tabe et par kilo. Det er ikke så tit at jeg taber mig, men jeg har længe ønsket at komme ned i vægt og jeg må erkende, at for mig, skal det gå stærkt. Jeg kan ikke tage tjansen over flere måneder.  For mit vedkommende, drejer det sig sjældent om mere end 2-4 kg – 4 hvis jeg har været ret fræk :D

img_1928

Jeg synes det er røv og nøgler at leve af grøntsager og tofu (sådan for at gøre det sort/hvid) uge efter uge, så for mig, er det også en vigtig ting at kunne give mig selv plads til regulær smovseri. Både af det sunde og usunde.

Jeg er glad for det her sted, og her kan jeg sagtens spise til jeg får ondt i maven :D

Der er mange lækre steder med sundere valg eller med kager uden raffineret sukker. Prøv evt. rawfood restauranter. Her er der fokus på sundere mad og uden raffineret sukker. Det er vildt lækkert. Det feder hvis du spiser meget af det, men det er til gengæld slet ikke lige så usundt.

img_1931

Jeg synes man skal udvide sin madkulturelle horisonter og prøve anderledes mad, og derfra kan man godt lade sig inspirere i sit eget køkken, også selv om man ikke er en eller anden gourmet kok som jeg selv (indsæt selv joke ikon her).
Jeg er ok i et køkken hvis jeg virkelig koncentrerer mig. Og lige netop her, kniber det, fordi jeg holder op med at følge med i hvad jeg selv laver. Jeg bliver optaget af andre ting, og så går det jo galt. Men når det lykkes, vil jeg gerne dele med jer og her er da lige lidt selv lille Emma på 3 år kan lave. Sundt, fuld af smag og lækkert. Det er også det vi omtaler low carb og rawfood inspireret.

img_1924

Julekonfekt

Opskrift: (Tilfør et scoop chokolade proteinpulver eller vegansk proteinpulver til denne opskrift)  Kakao proteinkugler, klik her
Banan med mørk chokolade som er smeltet i vandbad, er det jeg har brugt, og så peanut butter fra Rema1000 der er økologisk og uden sukker.

img_1945

img_1934

Sunde opskrifter med Natuzone her

Sukrins sukkerfri marcipan, klik her

TIP:
Træbrættet er virkelig flot og brugbar i et køkken samt til pynt på bordet med snacks eller oliven. Læg mærke til det fine rum til oliven eksempelvis, mens osten og kiks gør sig til på brættet, hvis man er til den slags.
Den på budget:
Brættet kan fås hos Excel lige her og måske julegaven til en du holder af.
Pris: fra 129,-

Andre julegaveideer:
Marmorkrukke fra Excel Interiør / Lagkageske fra Georg Jensen / Fad med Mumi

img_2266

img_2268

Æggene er fra høns der kommer fra Frie Vinger

 

img_1914

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin julegaveide: Den kan bruges til flere ting og er fin deco