Luksus second hand: Brands på budget

Fin julegaveide: Den kan bruges til flere ting og er fin deco

belle

Her får du tre for en. Minimum! My Belle er lavet af marmor og hvis der er noget jeg elsker, er det marmor og sådan har det været længe. Lige pt. er jeg ved at få lagt marmorborde i hele køkkenet og derfor passer denne perfekt.
Jeg har tænkt mig at bruge den til enten køkkenredskaber og som vinkøler til sommer. Den tjener jo i virkeligheden begge formål. Skulle jeg få lyst til forandring, kan de snige sig ind som vase :)

Måske er det noget for dig, lige her op til jul, som en fin gave ide. Nu er den hvertfald givet videre, Jeg har taget min i brug, men ser mest frem til at brug allerede, men kan slet ikke vente til at den bliver sat på mit nye, fine køkkenbord.

Excel Interior på Instagram – klik her

Passer godt ind i den scandinaviske stil, og fås i tre forskellige størrelser samt flere farver.

Du kan købe My Belle her til 699,-

img_1921 img_1916
img_1919

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus second hand: Brands på budget