Mærkeligt & underholdende: Fiskespa i nye højder

img_7556

Så er man ligesom i gang. Internettet lever sit eget liv og vores guide er ved at hænge sig selv. Alt er som det plejer i Afrika, hvertfald når vi er med.
Hassan, som er vores go – to alting og guider os rundt, har et logistisk puslespil nærmest dagligt. Nogle tisser bag en bjergklip, andre skal lige ha juice, nogle ska ha billeder 500 meter væk fra bussen andre er køresyge og sådan er det bare, når man har inviteret 30 bloggere afsted på een gang :D
Hassan ligner en der godt kunne trænge til at sove, lad mig sige det sådan.

img_7428

img_7706

img_7707

img_7701

img_7689

Vi skulle op til en by der hedder Immouzer, som ligger 1200 m oppe i Atlas bjergene. Agadir har mange ting at se og nyde, både de smukke estates, moskeer og Zouk (markedet) men der er så sandelig også masser at opleve uden for byen . Jeg, udstyret med træningstøj, troede jo vi skulle trekke, måtte slå koldt vand i blodet og i stedet dyppe tæerne i det naturlige fiskespa. Ja hvorfor ikke. Men hvor var fiskene? Der var ikke en eneste, haha  :D
Jeg ville sgu da heller ikke gide at nippe til folks beskidte fødder, så forstår dem da godt.

img_7645

img_7652

img_7672

Ingen fisk :D

img_7658

Til gengæld en smule våd i røven.

img_7699

Immouzer ligger i Paradise Valley. Her er masser af små hoteller, så hvis man ønsker, kan man lande i Agadir lufthavn og bosætte sig i bjergene blandt lækre råvarer, god mad, dejligt vejr, fantastisk udsigt og skøn service. Det er blot en time – altså hvis man ikke stopper :).

På vej hjem i bussen i går (tre når man stopper mange gange og skal tisse, kaste op og tage billeder) sov de fleste af os. To af bussens passagere havde dog travlt med at gentage hvad der skete i den lydbog de hørte, så jeg tror bare jeg dropper at se Kvinden i toget.
Tak, Mulatklat og Emma.

Nå, hvis internettet lever senere, vil jeg da lige prøve med en opdatering mere. De andre bloggere er ved at stå op, så ved man også at nettet langsomt dør, da alle er online og i Afrika, har de svært med det dersens internet i forvejen. Det er ret ustabilt de fleste steder jeg har været.

TIP: Der er masser af små “caves” i Paradise Valley hvor man kan bade blandt klipper i lækkert rindende vand oven i købet i små vandfald.

Vi spiste frokost på Hotel Cascades, minder lidt om et boutique hotel. Mere om det senere.

Se mere på Instagram: itskiraeggers
eller snapchat kiraeggers

Book din egen rejse via Marokko Eksperten

Foto: Ninna Ropers

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg