Lowcarb protein kugler til mad på farten eller til søde, sundere stunder

Vind! Kom forbi til et skønt event – og hop i den opvarmede pool

picmonkey-collage

OPDATERING:

Den heldige vinder ér fundet og konkurrencen er dermed slut.

Et kæmpe tillykke til Julia, som har modtaget en mail med alle relevante oplysninger og et stort tak for deltagelsen til Jer alle!


HIP HIP HURRAAAA!

Hvordan var det lige? Jo! Jeg har da haft et års fødselsdag i KURBADET FITNESS by KIRA.
Det er så otte måneder siden, men hvem tæller. Grundet travlhed, har jeg ikke haft mulighed for at få afholdt min et-års dag, og nu sker det altså. Jeg har egentlig sat dette event på benene for at forkæle mine søde, faste kunder i fitnesscenteret, så de sidste par måneder har jeg samlet en lille flok af dedikerede medlemmer og der er altså et par pladser tilbage. Der er 18 tilmeldte, og da jeg kan invitere 20, så tænkte jeg, at de to sidste pladser skulle være noget du kan få glæde af. Det er sådan, at mit center flyder over med forskellige personligheder med forskellige livsstile. Mange rejser og kommer tilbage i ny og næ og træner hos mig, (Hornbæk er jo et sommerhusområde). Andre kommer uge efter uge, og har gjort det siden opstart. Så er der dem midt imellem, som af forskellige årsager har holder pause men kommer i ny og næ. Jeg vil gerne se alle, naturligvis, men dem der kommer der fast, har skrevet sig på en liste til eventet og den er nu lukket for tilgang.

Den 26.10.2016:
Dem der kommer fast på holdene (måske bliver det dig en dag?) træner fra 17-18. Eventet starter så kl 1815, hvor vi gennem spa området i KURBADET by ILSE JACOBSEN trækker ud til den opvarmede pool og nyder et glas rosé mens vi bader. Begge dele er frivilligt, men bassinet er 34 grader, så ingen kommer til at fryse. Har man lyst, kan man i stedet sidde rundt om pool området og nyde omgivelserne, mens vi andre nyder vandet.
Derefter vil der være præsentation af Ilses lækre skønhedsprodukter fra Ilses hovedkontor og så byder jeg på en sprød salat og andet. Der er plads til at mingle med de andre, tjekke fitness faciliteternes muligheder, KURBADETs spa og restaurant ud, for til sidst at gå hjem med en goodiebag. Vi slutter ved 20-tiden.

Mere information vil blive sendt til vinderen.
Jeg udlodder plads til en gæst som kan medbringe et stks påhæng.
DATO: Onsdag den 26.10.2016

For at deltage, skal du svare på følgende:
Er det
1 års fødselsdag
2 års fødselsdag
30 års fødselsdag
jeg ønsker at fejre?

Besvar spørgsmålet i kommentarfeltet – husk din email skal være korrekt så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Din email offentliggøres ikke.
Tjek også tilbage på siden her, for at se hvem vinderen er – måske er det dig.

Foto: Ilsejacobsen.com

imageimage

image

13 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lowcarb protein kugler til mad på farten eller til søde, sundere stunder