VitalChew: Sund tygge-hygge til din hund/hvalp+ konkurrence

Lækker musli fra Thunberg Kiks

IMG_2625

Der findes ikke noget bedre end en god morgenmad eller lækker snack i løbet af dagen. Hvis man ikke spiser morgenmad, er dette en god anledning til at komme i gang. Det er sundt og det er  kræs.
Muslien her, fra Thunberg tog jeg med på ferie til Seychellerne, sammen med glutenfri havregryn, fordi jeg næsten kke spiser gluten og derfor ville være sikker på, at jeg kunne få noget at spise. Desuden lavede jeg proteinkugler af det også som jeg også tog med på turen.
Man kan sagtens lave proteinbarer og kugler af muslien, grundet smagen og konsistensen.

Musli kommer i to varianter:
IMG_2324

Som det måske ses, nåede jeg at spise af det før jeg fik taget billederne. Der skal jo smages på sagerne.

IMG_2311
Protein kugler af muslien. Den med (vegansk) chokoladeovertræk er med kokos. De var med hele vejen fra Danmark og blev nydt på både flyver og på Seychellerne. Jeg skal da love for, de kan holde sig – mini bar blev til mini mad lager.

Fordelene:
Thunberg har mange produkter, men for mig er fordelene bestemt at alle produkterne er glutenfri og veganske.
Selvfølgelig kan det være helt lige meget hvis det smager af rævepis, men det gør det så heldigvis ikke :)
Den ene musli er med kardemomme blandt andet og er den lyse, og så er der den med chokoladen. Den brugte jeg med min havregrød og med nødder. Perfekt og dejlig dag på starten. Alt der knaser dur i min verden.
Du kan evt. smutte forbi Thunberg Kiks´ hjemmeside og se alle deres produkter her. De er hyggelige og lækre.

En ting jeg lige vil nævne: Fordi at det er glutenfri, bliver man ikke oppustet, jeg gør hverfald ikke. En anden ting jeg vil nævne: Stil muslien væk efter første portion, fordi ellers kan du meget hurtigt komme til at spise en portion mere og en mere og en mere :-( UPS. Men det smager altså godt!

Her kan du også se hvad spisesteder der bruger deres produkter og hvor de kan købes.
Glæd jer til min burger med fritter, absolut en god mundfuld med smag i.

KLIK HER FOR OPSKRIFT TIL KUGLERNE

IMG_2639

IMG_2645
Ville meget gerne kunne bibeholde en flad maven på ferien, så glutenfri er langt hen ad vejen det bedste for mig :) #bikinispam #feriespam #undskyld

IMG_2987

 

IMG_2989

 

3 kommentarer

 • Nadja

  Ja tak! Opskrift please

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Kira
  Jeg vil gerne have opskriften tak :) Tak for god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ja tak til opskriften på kuglerne. Altid rart med opskrift på kugler 😆😆😆 Og tak for din skønne blog ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VitalChew: Sund tygge-hygge til din hund/hvalp+ konkurrence