Update på Magnus

VitalChew: Sund tygge-hygge til din hund/hvalp+ konkurrence

IMG_1889

VitalChew!
Skal din hund have sund pels og krop, kan det ligesom for os mennesker være en god ide med lidt ekstra kosttilskud.
Forleden dag, modtog Opi en pakke med goodies, som ikke alene smager godt (jeg har ikke smagt dem, men Opi har – og de blev ikke spyttet ud), men også er smørelse for hundes krop.

Pakken er fra VitalChew:
PicMonkey Collage
De kan sagtens bruges til at lokke en fornærmet hund frem fra gemmestedet. :-) Her har Opi lige valgt at demonstrativt sætte sig i gravhund Rosas kurv. Det gør man, når man er sur. 

VitalChew skal ses som et supplement, lidt ligesom til børn. De er ikke nemme at få stukket sunde ting ned i, så hvad gør man? Man giver det jo en god smag!

Læs mere om VitalChew her

Disse chewies er lavet af og med fiskeolie for at give hunden ekstra omega 3. For som med mennesker, skal vi have fedt udefra, det som hedder essentielt fedt. Ikke alene skal fedt hjælpe hjernens funktionalitet, men også led og mobilitet. Hos hvalpe er omega 3 vigtigt, fordi det hjælper de små med at udvikle både nervesystem og hørelse.

De er nemme at give dyrene, fordi de skubbes ud af indpakningen og gives direkte. De holder meget længe og der er forskellige varianter, så alle hunde i alle aldre kan få gavn af dem.
De bør gives dagligt for at få den fulde effekt, ligesom når vi andre skal tage tilskud.

Jeg tror nogle gange, at vi undervurdere vigtigheden af ikke alene tilskud til os selv, men også vores dyr, hvis de skal leve længe og bibeholde det gode helbred. Opi er en stor hund (Grand Danois) med meget vægt på benene, så især for hende , er det vigtigt at hendes ben og led ikke bliver stive. Og selvom hun får rigtig god kost, så er der på ingen måde noget i vejen for, at give hende et større boost. Det får jeg også selv, og jeg ved vigtigheden af det for min daglige kunnen og gøren som et aktivt menneske. Opi er selskabshund, men hun er meget aktiv så tilskud for en hund som hende, ville bestemt ikke være dumt.

Find forhandler af VitalChew her

Jeg har prøvet at lære Opi at gribe en på snuden, men hun ser ikke rigtig det sjove i det, det er nok mest mig, må jeg indrømme. Det er som om, at på de ældre dage, er hun blevet mere bestemt og nu er det ligesom MIG der bliver irrettesat.
Jeg må gemme cirkus tricks til min pony i stedet, der er mere kontakt på den front.

VIND!
Du kan faktisk – hvis du er en af de heldige og det er du! – vinde lækre produkter fra VitalChew. 3 MÅNEDERS forbrug.  Klik her, for at deltage i konkurrencen.

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på Magnus