Har du set det her? Økologisk lak der kan pilles af & er lugtfri

Dyret skal dø: Temalørdag på lørdag

På lørdag viser DR Temalørdag programmet “Dyret skal dø” hvor jeg sammen med forfatter Erling Jepsen (Kunsten at græde i kor, Den sønderjyske farm m.fl.) er vært på et program der skal give seerne indblik i, hvordan man tænker lidt forskelligt når det kommer til hvordan dyr har plads i ens liv. Vi kommer vidt omkring. Erling viser mig hans side af sagen, og som du kan se på billedet længere nede, er jeg særdeles uforstående overfor nogle af hans bizarre udtalelser. Jeg fik hvertfald rullet med øjnene en del gange :D. Han har sikkert rullet lidt med sine egne øjne over mig.
I programmet vil du kunne opleve Erling og mig i nogle sammenstød der viser, hvor forskelligt vi tænker. Han kan slet ikke forstå, hvordan jeg kan have et forhold til min hund, eksempelvis. Hvilket han også giver udtryk for.  Jeg kan slet ikke forstå ham og det han siger. Jeg synes han går over stregen 10 gange i minuttet!

Er det overhovedet muligt at have respekt for en mand der er så markant mere kold i røven end mig? Ja, DET vil tiden da vise.
Som det ses, så har han taget mig med i ZOO. Jeg HADER ZOO og jeg mener uden omsvøb, at det er helvede på jord. Hvad fanden bilder mennesker sig ind, at bure dyr inde for at glo på dem?? Hvad er det for en tidsalder vi lever i? Det er jo grotesk! Disse smukke dyr har personligheder der overhovedet ikke kommer til udtryk og bliver værdssat. Jo, måske de timer personalet bruger med dem, men hvad med resten af tiden? Så er de bare fucking pyntedukker. De er pengemaskiner og folk der arbejder der, forstår jeg ikke.
Ja, thats my 2 cents.

Nå, men du kan se teaseren her
Se temalørdag den 3.9.16  kl. 20.00 på DR2.

unnamed-5

unnamed-6

unnamed-7

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du set det her? Økologisk lak der kan pilles af & er lugtfri