Maske af argan & ler

Hidsig og farverig :-)

IMG_1298 copy

Trylle, trylle! Jeg ser da ud som om det er da meget let, det her. Det tog lidt tid, fordi grape-værktøjet ikke var i orden, men hvad gør man ikke for et par billeder i stramme bukser (min bentræning skal ikke være forgæves!) og med en kniv i hånden :D
Det er ikke sådan at jeg tænker at det er måden at serverer grape på hver dag. Jeg ejer ikke en grapekniv eller grape ske, så det er ikke en særlig nem opgave at få kødet fri, det var en genstridig lille satan. Men okay, det vidste jeg godt :)

grape1

Jeg synes farverne er så smukke. Jeg er vild med farver og det matcher også lidt det liv jeg gerne vil leve, det skal ikke være leverpostej det skal være grape, skal det!

grape2
Jeg tror ikke jeg behøver at beskrive processen her, vel? Udover, det er vegansk, da yogurt er fra Alpro som er en soja yogurt – denne med kokos. Kan fås i de fleste supermarkeder.

TIP: Sukrin er en GLIMRENDE sukkererstatning og jeg har det i mit skab både i sommerhuset og i lejligheden. Jeg har det sågar med når jeg rejser :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maske af argan & ler