Glutenfri livsstil: Update

Det gir mig trætte tasker + en advarsel

13872741_10153935371726859_2266846646566722658_n

Og med tasker mener jeg dem foran. Jeg må lige have luft og bringe en enkel advarsel.

Hvad er det ved håndværkere? Hvorfor er de så f***ing ustabile og sjuskede?
Jeg har skulle igennem så mange håndværkere for endelig at finde nogen der går op i deres job, holder deres aftaler, ikke prøver at snyde, husker hvad man siger til dem, ikke piver fordi det regner, interesserer sig for deres fag, kommer med forslag og som er høflige renlige og søde.

Til gengæld har de også arbejde til næste år, da jeg er ved at istandsætte hele udendørsarealet af mit sommerhus. Det er en stor fornøjelse nu, frem for al den frustration der overskygger glæden ved at se ens hus i forbedring.

Så er der også de håndværkere der ikke kan finde ud af at betale deres ansatte og her vil jeg faktisk gerne bringe en advarsel. En håndværker / entreprenør / tidl. MMA fighter søgte nogle folk til en opgave. Jeg sendte en kontakt videre til ham, de fandt ud af en aftale og min kontakt overholdte alle sine aftaler. Det vil sige møde kl. 7 og gå henad eftermiddagen med den forventning at få løn, naturligvis. Det skete bare ikke. Hvis der er noget der gør mig sur, så er det når jeg sætter folk i mit netværk sammen i den tro at de kan gavne hinanden og så viser den ene sig at være en kæmpe fusker og latterlig skiderik.
Jeg ved ikke om han en meget lang betalingsperiode, men nu er der gået et år, og min ven har stadig ikke fået sin løn. Det kan selvfølgelig være, at lønnen er på vej i skildpaddefart fra det job der skulle udføres i Tiger of Sweden i Fields, men umiddelbart tror jeg ikke helt på det.
Jeg synes faktisk det er så uacceptabelt at jeg gerne vil advare andre mod at takke ja til at arbejde for ham, for han forventer tilsynladende at man arbejder gratis, men glemmer lige at sige det.

Han hedder J. Nicolas A. Herrera og han ser sådan her ud – klik her.
Større taber findes simpelthen ikke. Han må ha fået banket sin sunde fornuft ud i en af sine mange kampe.
Men hey, det er da rart at se på Facebook at han har råd til at holde ferie, selvom jeg er ret sikker på at min ven ikke lige havde i tankerne at sponsorere hans ædegilde i Spanien eller hvor han befinder sig.

Det gode ved min blog og google er jo, at min SEO er TIP TOP. Det vil sige, at om ikke længe, vil dette blogindlæg være det, man ser først, når man søger på hans navn.
Way to go, Perletand. Held og lykke med dit liv i sus og dus på andres bekostning.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri livsstil: Update