Hvad din intuition vil have du skal vide

C vitamin mod irriterede slimhinder

IMG_7943

Tørre og irriterede slimhinder, kan være tegn på vitamin mangel. Jeg har lige opdaget noget, som jeg ikke havde set, og det er at min ernæringsterapeut har sat C vitamin på mine papirer for at se om det kan hjælpe mod tørre/irriterede  slimhinder. Jeg klør mig tit i øjnene og jeg nyser dagligt, så det kunne da være jeg skulle gå i gang med at spise C vitamin nu hvor hun skrev det på skemaet i april. Jeg kunne også bare læse tingene ordentligt igennem.

Dosering: Det vil I nok ikke vide, men nu siger jeg det alligevel. Jeg skal tage C vitamin indtil jeg får ondt i maven og så ved jeg doseringen er for høj og skal så skrue ned for den igen. Smart. Og ikke særlig sjovt!

5 kommentarer

 • Søren

  Hej Kira et fint indlæg men jeg anbefaler du frem for appelsin spiser, Rå, røde peberfrugter
  Røde peberfrugter indeholder 191 mg C-vitamin pr. 100 gram – eller godt tre gange så meget som appelsiner god bedring med øjene og slimhinderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg kom lige ind på din blog, da jeg læste dit indlæg fra 2013 omkring gluten og hævede øjne/kinder.
  Har du fået afklaret om det var det der skyldtes hævelserne? Jeg oplever nemlig også ofte at hæve op især om morgenen, og kan simpelthen ikke finde ud af hvad det er, og tænkte måske at jeg ligeledes skulle forsøge i en periode at lægge min kost om, og se om jeg kan se nogle forskelle. Der er jo gået et par år nu siden det indlæg, så ville lige høre om det er noget der har ændret sig? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hejsa,
   Jeg har været rigtig glad for at gå af gluten. Mine hudirritationer i hovedbund og ved næsen er væk og mine hævelser er stortset væk med mindre jeg spiser eller drikker kulhydrat som ris eller kartofler eller indtager gluten

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Heey tænkte på om det så er dem her du tager? http://www.pharmanord.dk/produkter/bio-c-vitamin

  min læge snakkede om disse fordi der er så meget c-vitamin i og at man skal passe på med at få ondt i maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Uh kan ikke huske hvad mærke det var jeg har papirene liggende et sted :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad din intuition vil have du skal vide