Grøn kraft!

Aktiv ferie – med STIL :D

IMG_7389

Findes der en elegant måde at bestige en hest, vil jeg gerne vide det?
Jeg har redet siden jeg var fire år, og har aldrig set mig selv bagfra når jeg sådan skulle møve mig op. Møve er jo i virkeligheden blevet til en kunstform. Det foregår i en to tre trin og så sidder man der, og helt uden slinger i valsen, men kønt er det godt nok ikke, haha.

IMG_7390

Jeg har brugt dagen i går på at være i et dykkercenter ved et hotel der ligger lige ud til stranden.
Det gæstehus jeg lejer, ejer en dykkerinstruktør med sin kone, og han inviterede mig ned til deres “boat house”. Her arbejder så dels nogle fra hotellet og så ellers fire andre blandt andet en utrolig sød pige, som siden jeg trådte en ad døren har været så imødekommende og foran på point med alt. Så er der også nogle mænd selvfølgelig, og de er som de fleste mænd, rare og hjælpsomme når der kommer en pige forbi :D

IMG_7248

Fik en nød i hovedet, dog kun en mandel :-)
Sådan ser de ud indeni – smager dejligt

IMG_7257 IMG_7265Kokosvand og kød – efter fangsten i træet ved bådhuset-jeg kravlede ikke op for at hente dem, jeg var sikkert faldet ned hvis ikke fordi jeg er klodset så da der fløj en flok flagermus ud fra under nødderne

IMG_7281 IMG_7285 IMG_7331 IMG_7334

Jeg mangler hvertfald ikke noget, og stemningen er dejlig afslappende. I går skulle jeg ha været nede for at SE på dykkerne for lige at finde ud af, om det var noget for mig, men lige pludselig stod jeg med dykkerdragt og maske på, og i kom jeg. Vi så mange mange smukke fisk, og ud over de ødelagte koralrev synes jeg det var en flot oplevelse. Jeg er jo rigtig ked af, at vores have ser ud som de gør, så det gjorde mig trist at se. Læs mere om hvad jeg tænker om det her og hvorfor jeg ikke planlægger mere dykning i fremtiden
Håbet var lidt at komme længere ud i dag, måske er det slet ikke så slemt derude, men da en cyklon har hærget løs, bliver det ikke i dag, da vandet er for uroligt.

I går tog jeg også en løbetur på en halv time og en ridetur på nogle lokales hest en times tid. Jeg var ret træt da jeg endelig var hjemme kl 19. Gik i seng kl. 22 og blev vækket igen kl. 23 af cyklonens efterveer. Det har ikke ligefrem været en rolig nat med firben kravlende rundt på mig, storm, muslimers morgenbøn kl. 05 og hunde der gør, når naboen står op.

Nu er jeg så igen nede ved dykkercenteret hvor jeg sammen med Diana tog med hestene ud og morgensvømme/bade/ride en times tid kl. 07 i morges. Nu sidder jeg så her og prøver at arbejde, før jeg skal ud og løbe en halv times tid, ned i fitness centeret på hotellet og så senere på et andet hotel, hvor Diana er samba danser. Hun er en meget lille pige, så jeg ved ikke om hun putter vat i bikinien eller hvordan :)

Ærligt, ville hellere ligge ved poolen og spise pommes fritter og drikke drinks, men jeg har det bare sådan, at det ikke giver mig noget bedre lige nu end at gøre det modsatte, så jeg holder mig tilbage.

I morgen er det onsdag og min sidste dag her, hvorefter jeg rykker ned til Delmaine Ombre, et par timer herfra, hvor jeg skal bo lidt anderledes end nu: Hotel spa og golf resort.

IMG_7351Shorts og bluse er fra Soyaconcept – shorts yderst elastiske skulle jeg hilse at sige :D

IMG_7353 IMG_7356 IMG_7365 IMG_7382Pinden er ikke til at piske hesten men til at prikke til ham når han sætter hovedet ned og drikker af vandet

IMG_7393

Jeg har desuden booket et fotograf til at få taget nogle billeder, trænger til noget nyt.
Det er alt i alt en aktiv/arbejdsferie og jeg er godt tilfreds!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn kraft!