Få sandheden at vide

Grøn kraft!

IMG_6901Indeholder hampefrø, wheatgrass, ananas, byg græs, spirulina, klorofyl.
Er rig på B12, zinc, protein, C vitamin E-vitamin og fibre. Det vil sige, det dækker noget af dit behov for vitaminer, proteiner og mineraler. Bør ikke bruges som måltidserstatning men som tilskud i din smoothie, grøntsagsjuice eller andet.
Da denne ikke fås i DK tror jeg, kan jeg anbefale dig at hoppe ned i en helsebutik hvor de sælger denne slags “clean foods/superfoods” og får noget tilsvarende. Jeg kan godt lide den fordi den indeholder mange ting så jeg ikke skal købe det enkeltvis. Det er både billigere og lettere.

Her i varmen er det jo ideelt med kolde drikke. Også de sunde :-)

Kan blendes i shakes, smoothies og grøntsagsjuice. Kan også blendes alene med eksempelvis vand eller rismælk.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få sandheden at vide