Er opvarmning spild af tid?

La Cabane dans l’Arbre

Screen Shot 2016-03-31 at 15.36.05

Jeg har altid drømt om at bo i et trætopshus. Vi kan også bare sige det på engelsk det lyder da lidt bedre: treehouse.

Nu bliver mit ønske opfyldt.
Se hvor jeg lige skal bo! Jeg føler mig som en mellemting mellem at være barnlig og utrolig voksen og selvransagende:

treehouse
Jeg har booket to hoteller på min tur til Mauritius. Det ene del er på et golf og spa resort
som ligner en blanding mellem sydstaterne i USA og Afrika. Tjek det ud her.

Det andet er det her treehouse hvor jeg starter med at være. Jeg kan slet ikke vente og jeg kan SLET SLET ikke vente til flyveturen. Elsker en god pude, en god film og en lille sjusser inden sengetid. Puhaaddaaaa jeg kan mærke jeg har det ret godt lige nu med det hele.

Lige nu når jeg sådan kigger på det, er jeg da lidt træt af at jeg skal afsted alene, gad godt dele denne oplevelse med en anden. Men jeg er der for at arbejde, så det ville nok også bare være til distraktion.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er opvarmning spild af tid?