Man skal så sandelig da ikke skue hunden på hårene

Hej nye chef! Send flere penge!

IMG_6173

FLOT. Virkelig fantastisk FLOT!

Jeg har fået et rigtig fint job for en tysk virksomhed, som er ved at lære mig op som ekspert på nogle specifikke områder så jeg kan hjælpe deres partnere og sælgere i DK med at sælge mere af deres nutrition /kost produkter og løsninger. Det kræver så, at jeg kommer ud og deltager på seminarer. De løj ikke, da de sagde det var på tysk. Hele vejen. Jeg forstår simpelthen ikke hvad der bliver sagt.
Jeg nikker bare på de helt rigtige tidspunkter og så prøver jeg at tage nogle noter.
Jeg var først blevet spurgt om jeg ville være ambassadør, og efter et ambassadør job for dem, der gik rigtig godt, også salgsmæssigt, blev jeg spurgt om jeg kunne være interesseret i at lave mere sammen med dem. Jeg brænder for produkterne/ bruger dem selv, så det er da kun spændende og ligger fint på ryggraden allerede.

Jeg nåede næsten ikke at lande, før jeg blev udfordret. I Tegel skulle jeg lige høre taxa chaufføren om de tager kort eller kontanter. Jeg spørger pænt på engelsk og han svarer bare:
Taler du slet ikke tysk?!! På tysk. Nej, det gør jeg sgu ikke. Jeg kan bestille en berliner med frucht og det er så også det!

De tager så ikke kort i taxa så jeg hæver 20 euro og tænker det må være rigeligt til turen. Det var før jeg vidste at seminaret var 45 min væk og 65 euro.
Ingen problemer, går ind for at have på hotellet hvor seminaret er…den slags har de ikke. Ud til taxamand og finde en hæveautomat. Finder en, vil hæve og kortet bliver afvist. Så nu står jeg med en chauffør der skal have penge.
Tilbage til hotellet. Jeg får overbevist receptionen om at bryde deres regler og så hæve til mig fra deres kasse. Afvist. Fuck.
Jeg ved der er penge på kontoen. Jeg ringer til banken i dk, får en bankrådgiver der stammer i røret (ikke hans skyld men tiden var ikke lige til det der) som siger at når man hæver mere ned 25000 så bliver kortet spærret for brug hvertfald i udlandet.
Han siger så, han kan hæve grænsen på kortet lade mig hæve og lukke det igen med det samme og så skal jeg have et helt nyt kort. Jeg får allernådigst 65 euro til chaufføren af receptionen.  Men stadig ikke nok til at jeg skal tilbage til lufthavnen og hovsa, hvordan skal jeg betale for min bil i parkeringshuset i Kastrup. Jamen, så langt er jeg slet ikke nået endnu, men jeg fik da taxa chaufføren til at køre mig tilbage til hæveautomaten hvor jeg lige nåede at hæve inden banken lukkede mit kort. Nu har jeg da både til lufthavnen og til parkering, men hvordan jeg betaler for parkeringen ved jeg ikke men har forestillet mig følgende scenarier:
Stjæler et kort fra en anden, veksler til danske hvis man kan det i Tyskland eller DK, går hjem til Hornbæk og lader bilen stå, laver en scene…I dont know!

1.dag på job er gået over al forvetning og jeg forstår stadig ikke hvad der bliver sagt :D Men de er rigtig søde!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal så sandelig da ikke skue hunden på hårene