Et pulsur efter din smag?

Hej, København! Vi ses snart – på cykel!

11902466_10152902183207271_4479294193820350288_n
Utroligt så meget der kan snige sig ind i den bil :). Det minder om en dametaske. Jo større den er, jo mere bliver der proppet i den. Uden vi opdager det, naturligvis!

Tiden nærmer sig. Jeg kan på mange måder godt glæde mig til at flytte tilbage til KBH fra nordpå. Det eneste jeg ser som et minus er, at jeg ikke har en parkeringsplads. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at betale 1500,- om måneden for at holde på de parkeringspladser der hører til lejligheden når jeg kan parkere fem – 10 minutters gang derfra – gratis.

Noget i mig er irriteret over udviklingen. Siden jeg fik kørekort for over 20 år siden, er trafikken steget markant. Jeg er sådan lidt småsur på alle dem der har fået bil de seneste otte år. Det er jeres skyld :D det gik fint før I fik bil, haha. Det er umuligt at få parkeringsplads, undgå lange køer selv uden for myldretid og det er umuligt for de fleste, at finde en bolig. Fedt.
På, den anden side, så kan jeg godt se, at priserne på parkering skal stige, så vi bliver bedre til at bruge offentlig transport for der er jo ikke plads til os alle (igen, jer nye billister – find jer en bus) og det er klart bedst for miljøet. Men da jeg er afhængig af min bil, grundet mit arbejde, så kan jeg ikke kun være afhængig af offentlig transport. Til gengæld er jeg dybt afhængig af Easy Park, fordi når jeg så skal parkere inde i byen, ender jeg tit med at parkere i starten af Nørrebro, fordi jeg ikke kan få en plads, eller på Vesterbro. Så går jeg resten af vejen til Rådhuspladsen, eksempelvis. Fordi rigtig mange virksomheder bare super gerne vil have deres virksomheder midt der, hvor ingen kan komme til (hint, hint Ekstra Bladet). Og skulle mødet ellers trække ud, skal jeg ikke få sved på panden over de dersens mennesker med horn i panden der deler bøder ud, for jeg forlænger da bare med Easy Park via min telefon. Ja, jeg har sågar forlænget hele vejen fra Afrika, da jeg var på ferie. Nu tænker I, du skal jo ikke bruge din bil så meget mere, så hvad er problemet? Det er, at jeg har kunder jeg træner hjemme hos dem selv i KBH og jeg kan jo ikke have træningsudstyr på cyklen :-) Så jo, jeg er ret afhængig af min bil.
Fra lejligheden er der 11 minutter (ikke 10 eller 12) til indre by på cykel og Dybbølsbro st. ligger lige ved siden af, så jeg befinder mig faktisk 1000 meter fra min første lejlighed da jeg var 18 som lå på Dybbølsgade 43 st th. Jeg mener der er cykelrum der nu. Eller var det 45 eller 48. Husker det sgu ikke helt.

Lige nu, er jeg ved at bestille møbler fra England. Det er mit lille hyggeprojekt. Bestiller dem online, sender til Dover/Kent hvor en dansk chauffør henter dem. Interiør i UK byder på et større udvalg, bedre priser og flere unikke items. Eksempel: Babystole. De koster 1200 herhjemme, 400 for den samme i England. GO FIGURE. NEJ, babystolen er ikke til mig, men jeg talte med en engelsk veninde om det, og hun fortalte at hun ligeledes bestilte ting hjem fra UK.

Det kunne være, jeg skulle bestille en cykel også :D

10270709_10152135526407271_8194943049106473975_n

 

SPONSORERET INDLÆG i samarbejde med mine venner hos Easy Park

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et pulsur efter din smag?