Dejlige Ystad Saltsjöbad t/r og en bloggers værste mareridt

Et pulsur efter din smag?

IMG_6102

TomTom Spark GPS Fitness ur kan tracke ens aktiviteter 24/7 og ikke mindst kan man lytte til min. 500 sange via trådløse høretelefoner. Det er ret smart, for så slipper man for at have sin telefon med, når man skal træne, løbe eller andet, hvor det kræver adgang til eksempelvis spotity for at få sin musik. Mange har jo deres telefoner siddende på armen, i en taske, lomme eller liggende et sted i nærheden, men det slipper man altså for her. Uret kommer med en lang række sange som er preloadet ind i telefonen, men ellers kan man overføre sin musik fra iTunes eller Windows Media Player.
Man kan tracke sine målsætninger, således at man ved om man har indfriet dem og uret tæller også skridt, distanc og tælle kalorier døgnet rundt, via indbygget pulsmåler.

 TIP: Har 3GB hukommelse til musik.

Kan fås her i flere forskellige farver og her står også hvor du opretter dig, når du skal i gang med dit fine, nye ur :-)
Priser fra 1199,-

Min vurdering: Jeg modtog det det for en del uger siden, men skulle lige i gang med at bruge det, før jeg ønskede at udtale mig om det.
Jeg er rigtig glad for urets størrelse og vægt – det er let. Jeg synes pulsure kan se både billige og for nørdede ud. Det er som om, at nogle fabrikanter bare vil have, at vi alle skal se, at det er et pulsur, så derfor designes det som en eller anden i øjenfaldende rumklods. Et ord jeg lige selv opfandt til anledeningen. TomTom uret har et lækkert design, efter min mening.

Jeg stod lidt af på oprettelsen af uret, (man skal oprette sig, så uret kan tracke ens aktivitet ud fra de oplysninger man giver) da jeg ikke er verdens mest tålmodige menneske. Manualer er jeg heller ikke så optaget af, men her synes jeg det er ret nødvendigt at læse sig frem til hvad man skal gøre, ellers spiller man sin tid.
Man skal lade sit ur op, og sætte sine trådløse høretelefoner til. Dem man har man selv, eller man køber dem ved siden af. De er ikke med i pakken. Når man har gjort det, så foregår det som med andre trådløse devices, at man får hjælp gennem høretelefonen til at aktivere sit ur, og så er man sådan set i gang.
Det er nemt nok at navigere i. Men gør det lige inden du begynder at træne, så du ikke skal afbryde din løbetur for at lære det at kende ordentligt.

Se alle de spændende funktioner her inkl.GPS sporing

IMG_6105lil
Tøjet er fra Brubeck.dk og øreringene Julie Sandlau fra Chanti.dk

 

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, da jeg ikke har indgået aftale om at omtale uret, men kun gøre det, hvis jeg havde lyst.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlige Ystad Saltsjöbad t/r og en bloggers værste mareridt