Zeitgard: Vind masser af skønhed! Både til mænd & kvinder

Dejlige Ystad Saltsjöbad t/r og en bloggers værste mareridt

ystad2

Det tager ikke mere end et par timer fra Snekkersten i Nordsjælland, hvor min tante Helle og jeg tog afsted fra og til Ystad lige over broen til Sverige, for at nå en unik og virkelig lækker oplevelse, de fleste kunne nyde godt af. Nu forstår jeg da bedre at alle taler om det. Det kan man jo næsten ikke lade være med. Ystad Saltsjöbad mig her og Ystad Saltsjöbad mig der.

MEN det tager så heller ikke mere end 30 sekunder at ødelægge hele oplevelsen!

Hvad er en bloggers værste mareridt? At slette alle sine billeder. Jep! For første gang, nogensinde – alle de år jeg har blogget (siden 2000), fik jeg slettet alle de skide gode billeder vi havde fået taget under vores ophold på Ystad Saltsjöbad.
Det kørte bare. Vi fik det ene gode billede i hus efter det andet. Vi var virkelig meget tilfredse! Da jeg så klokken 07 efter den smukke solopgang som i øvrigt var svær at vågne til, efter den sprøde vinmenu fra dagen før, skulle tømme kameraet, tror jeg ikke morgenkaffen havde sat ind, for jeg kom til at trykke slet og satte mig til at vente. For at opdage, at jeg ikke havde overført, men slettet.
Jaja. Jeg lader mig ikke slå ud af den slags petitesser (!!#=!) så min tante og jeg arrangerede en tur tilbage allerede et par dage senere. Livet som selvstændig…klager ikke. Jeg fandt ud af, at man kan gendanne billederne men hvad sjov er der i det, når vi bare kan tage tilbage? :) Da vi ankom, var der kagebord til en konference. Og var det ikke fordi jeg gerne vil ha lov at komme tilbage til stedet og have de synes godt om mig, havde jeg tømt alle kagerne ned i min taske!

Alle de opdagelser!
Vores værelse vendte ud mod vandet på den ene side og ud mod spa området på den anden side. Dejlig lyst med en lille farlig hilsen: Chokolade og slikpose!

En af de ting jeg med det samme bemærkede ved Ystad Saltsjöbad, er at det er mange rum fordelt over meget plads. Og her taler jeg ikke om værelserne, men om selve resortet. Der findes et utal af kroge med bøger, sofagrupper, udsigt, bænke, pejse, barer, spahjørner, udendørs bassiner, saunaer, ovenpå, nedenunder, og så videre. Store senge, pejsestue med udsigt og champagnebar, cafe indendørs ved den store centrale pool, restauranter med himmelsk brunch, også for vegetarer og veganere, gluten allergikere. etc. Små kroge, der er værd at udforske, og hvor man kan sidde i ro eller sammen med andre.
Middagen var fantastisk, der fik jeg vegetarret og undervejs, var der musik quiz med liveband. Hvor sjovt er det lige? Vi fik 35 rigtige ud af nogle og 60 spørgsmål. Ved ikke om det er særlig godt, men sjovt nok var det.

The Creek Experience er for dem, der elsker SPA. SPA i alle afskygninger: Marokkansk, tyrkisk. fodbad, saunagus, vandfald og meget mere. Det var en to timers rejse rundt i verdens forskellige spa oplevelser. Den tur tog vi, med en guide, der viste os vejen rundt til de forskellige oplevelser.
Når man er færdig, kan man gå videre rundt i de andre spaområder eller slå sig ned i cafeen. Værelset var vi ikke meget på, der var alt for meget andet at lave.

IMG_6595 IMG_6596

Cafeen er naturligvis sådan, at der også her er noget for enhver smag. Raw food snacks, lækre anretninger og meget mere. Som det ses på billedet, nød vi solopgangen lige fra sengen, og skulle man have lyst, er der rig mulighed for, at tage en dukkert, løbe sig en tur eller starte dagen nede i deres fuldt ud udstyrede fitnessrum. Kender I ikke det, man kommer på et hotel og billederne ser for fine ud. Fitness centret er stort og masser af udstyr og når man så når frem…argh! Taget med GoPro og stillet op som om det har alt – det ikke har. Her kan du være ganske rolig: Der er alt fra kettlebells til kredsløbsmaskiner.

Så snart sommeren melder sig, kan man slænge sig i de store senge ved poolen og blive vartet op fra højre og venstre. Ja, det mangler bare, det er små mænd i badeshorts! :D. Mon ikke den søde manager kan overtales med lidt god vilje?

IMG_5506

ystad4

IMG_5595Helt naturlig og henslængt! Haha. Not. Poser, men hvor kan man få sådanne loveseats henne? Er der nogen der ved det? Dem jeg har fundet, er for korte til benene. Tips modtages gerne.

IMG_5841
IMG_5839 IMG_5838IMG_6252
UDSIGT: Enten fra sauna med KÆMPE vindue eller fra de adskillige pools der omringer spa området. Meget lækkert, ikke? :-)

IMG_5785 IMG_6392 IMG_5705 IMG_5704 IMG_5559 IMG_5549

IMG_5553 IMG_6056 IMG_5995
IMG_6579_2ystad3
IMG_6594 IMG_6595
PicMonkey Collage

Læs meget mere om Ystad Saltsjöbad her

 

Dette er ikke et sponsoreret indlæg – men en invitation til at skrive om stedet efter mit besøg, hvis jeg havde lyst.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zeitgard: Vind masser af skønhed! Både til mænd & kvinder