Ved I hvad gluten er? Lad mig vise jer det

Spejlbilledet der ændrer sig: Kender I det??

msn

Jeg anbefaler nøjagtig som Henrik Duer og efter mine egne erfaringer, at man først og fremmest kigger sig i spejlet og ser på, om man er tilfreds den vej, frem for at lade vægten diktere det hele.
MEN hvad fanden gør man, når spejlbilledet ændrer sig? Minut for minut. Jeg har to spejle hvoraf det ene der ser jeg slank ud, og det andet…not so much! Vi taler flere kilo på sidebenene fra det ene spejl til det andet.
Man kan også være nok så glad for sit spejlbillede, og så lige gå en tur i H & M, for at blive særdeles deprimeret og chokeret over hvad man ser i spejlet. Og går hjem uden af at prøve noget næsten grædefærdig. Køber lige en is på vej hjem, for det kan fandeme også bare være lige meget!
Jeg synes sgu da, at det er en investering værd for tøjbutikker at de sørger for ordentligt lys og spejle! DOH!
Nu er det her et iLands problem, men alligevel. Når der bliver lagt rød løber ud til kendte, så har jeg bemærket, at det sidste de har tænkt på, til premiere, events, er lyssætningen og hvordan pressevæggen står. Jeg kan næsten tage mig til hovedet over det. Ud over, at danske kendte er verdensmestre i, at ligne noget fra Landmand søger kærlighed når de tropper op på den røde løber, så synes jeg alligevel for os, der gør lidt ud af os selv, at de kunne finde noget lys der ikke gør folk trætte og udskidte ud at se på. Så sidder jeg der, og kigger på billeder på bt.dk eller eb.dk og den ene ser mere træt og grå ud end den anden. I deres grå tøj, jeans og halstørklæde naturligivs. Lige her, havde god lyssætning hævet niveauet en smule. Selv for den allermest trætte landmandsdublet.
Jeg synes også, det er mangel på respekt at invitere til galla og bede om galla dresscode overholdt, og så have et fucking fesent og fladt lys, pressevægge der er skæve eller hvor fødderne på pressevæggen stikker ud alle vegne i selskab med vildtfarende ledninger og stikdåser.
Danmark altså. Seriøst. Ikke så glam, vel?
Nå, men tilbage til spejlbilledet. Jeg ved ikke hvad der sker og hvordan jeg i virkeligheden ser ud, tænker jeg på. Man kan jo ikke engang stole på sit eget spejlbillede. Dybt suk på en mandag aften. Godt jeg har fri i morgen. Måske skal jeg på udkig efter et spejl der lever op til sådan som jeg TROR jeg ser ud.

Har jeg ikke lidt ret i det med spejle??

(Billedet er fra MSN Starlounge og et af de bedre – hertil vil jeg gerne give lys big like)

1 kommentar

  • Nina

    Jo, jeg ved nøjagtig hvad du mener. Jeg synes jeg var lidt kvapset i går og ret lækker, da jeg vågnede her til morgen. Og så meget kan der vel ikke være sket over én nat? ;) Jeg tror moralen i det må være, at man skal forsøge at behandle sin krop så godt man kan og så skal den lækre krop nok følge med i kølvandet. Så når du vil se på hvordan det går, så skal du ikke se dig selv i spejlet (fordi det jo, som du skriver, ændrer sig hele tiden), men i stedet se på sin adfærd. Sådan forsøger jeg i hvert fald at leve, selvom det langtfra lykkedes hele tiden. Jeg kigger nok lige så meget i spejle som før, men forsøger blot at bedømme ud fra andre kriterier også :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved I hvad gluten er? Lad mig vise jer det