Nedsmeltning 20 meter før mål

Konkurrence: Sådan kan du få et års forbrug

gobox

Vil du have GRATIS opbevaring af store som små ting i et helt år?
Så er det nu du skal slå til.

Det flotte porcelæn og glas (Royal Copenhagen og Luigi Bormioli) er ikke en del af pakken, men det viser et lille udsnit af, hvad jeg har tænkt mig at putte i nogle mine bokse.

Om to måneder flytter vi ind i vores nye lejlighed, og allerede nu, er jeg ved at købe ting dertil, så alt er klar til indflytning. Jeg synes ikke jeg har lyst til at have det stående derhjemme da det fylder en del med alle de ting jeg skal have købt. Det er et helt køkken der skal købes ind til. Hertil er gobox geniaaaaalt!

Hvis ikke du ved hvad gobox er, så vil jeg lige forklare:
(du kan også læse mig første indlæg her)
gobox fungerer som en concierge. Via gobox appen eller online kan du få gobox til at levere dine bokse til dig, når du skal bruge dem. Inden for 24 timer. De henter dem igen, når du er færdig med dem. Det vil sige, ud over at opbevare dine ting, skal du ikke selv hente dem eller bringe dem. Det er da ret smart. Jeg har både bjergbesiger grej, fitness grej og nu også interiør jeg skal have pakket væk. Det er en kæmpe befrielse, for så slipper jeg såmænd også for flyttekasser. Det kan oven i købet vise sig at være billigere end almindelig storagefirmaer.

Forslag til opbevaring:
Ekstra tæpper, puder og dyner (vi får tit overnattende gæster)
Møbler – stole, sofa, lamper, etc.
Festudstyr
Julegaver
Telte
Relevante items i forbindelse med udlejning (airbnb etc)
Ting til loppemarked
Børnelegetøj
Tøj
Sæsonpræget tøj
Sportsudstyr (her er gobox populært)
Hynder og haveting
Værktøj
Fitness gear
Collectors items
Fotoudstyr
Billeder og fotoalbums
Regnskaber
Skoleting
Arvestykker
Ski udstyr
Cykel

Vil du gerne vinde et års opvaring?
Det eneste du skal gøre, er at klikke her for at deltage. Det er super let!
Held og lykke, jeg håber du vinder :-)

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedsmeltning 20 meter før mål