Sådan træner du vinkeflæsk, mormorarme og hvad det ellers hedder, korrekt

Tips om praktisk beauty: Hårfjerning

healux-kbh5 healux-kbh6

Besøg Healux Klinikken her

Soprano XLi SHR er den nyeste laser teknologi der er på markedet, som er specielt designet til at fjerne uønsket hårvækst hurtigere og mere komfortabelt end nogensinde før. SHR repræsenterer et gennembrud indenfor den aesthetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst mere eller mindre smertefrit.

Soprano XLi systemet virker ved sikkert og skånsomt, at opvarme  underhuden til en temperatur der beskadiger hår folliklen, og forhindre genvækst, samtidig med ikke at skade det omkringliggende hud, eller levere en ubehagelig høj energi.

Hårfjerning “in Motion”
SHR er et helt unikt system på grund af at den smertefrie proces udføres med en “in motion” teknologi, hvilket betyder at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden, hvorved man undgår de traditionelle problemer med at overse / glemme små områder.
Den komplette dækning af området betyder glatte ben, arme, ryg, ansigtet m. m mere eller mindre smertefrit. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en “Hot Stones” massage.

Sikker for alle hudtyper hele året rundt.
Soprano XLi SHR behandling er egnet til alle hudtyper, inklusiv hud som har været udsat for sol. SHR er en sikker og effektiv teknologi hele året rundt, selv efter du allerede har fået noget sol, eller når huden er helt tør p.g.a kulde.

Værd at vide om behandlingen

Hår gennemløber 3 faser: VÆKSTFASE, HVILEFASE og AFSTØDNINGSFASE. Da man kun kan destruerer hårene når disse er i vækstfasen, skal der i et behandlingsforløb, påregnes 6-8 behandlinger for at nå igennem alle hår cyklusser i vækstfasen.

FØR BEHANDLINGEN

Du må ikke være for brun ( solbrændt ) inden behandlingen.

Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 1 måned før behandling.

Hårene skal skrabes af 1 – 3 døgn før behandlingen.

Da Healux Klinikken er godkendt af Sundhedsstyrelsen til udførsel af Laser behandlinger, er det lovgivningspåkrævet at du inden behandling skal ind til en for-konsultation – denne tilbyder Healux Klinikken selvfølgelig helt gratis. Her får du en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr døgn.

Spørgsmål og svar SHR

Kommer håret aldrig igen?
Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med at der kan komme noget nyvækst, dvs. at latente hår follikler som ligger i huden og ikke er aktive, kan blive aktiveret hvorved der kommer nogen nye hår. Man må derfor påregne vedligeholdelses behandlinger, som er meget individuelle fra person til person.

Kan jeg godt få fjernet hår selvom jeg er gravid?
Nej af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan træner du vinkeflæsk, mormorarme og hvad det ellers hedder, korrekt