Helt naturli´- her er hemmeligheden

Vind: Danskernes bedste vægttab – ny bog af Henrik Duer

Jeg kan nævne tre mennesker, der ændrede mit liv for tre år siden. Den ene er Rikke Laursen. Rikke Laursen er Public Relations karrierekvinde og det var faktisk hendes geniale påfund at jeg skulle bruges til tv programmet På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder. Dengang arbejdede hun i marketingsledelsen på Discovery Channel. Hun har været min veninde siden.
Den næste er som I måske allerede ved, en af verdens bedste bodybuildere, Helle Nielsen. Hun trænede mig op til fitness konkurrencen i dokumentarprogrammet og via hende, lærte jeg så meget om kroppen, træning, kost og målsætninger (en mini uddannelse i sig selv) at jeg fandt ud af, at det da var den vej jeg ville gå.
Jeg vidste bare ikke lige hvordan og hvorledes jeg skulle gribe det an, men i et interview med BT fik jeg nævnt at jeg gerne ville i gang med en træner og kost uddannelse, og før jeg så mig om, lå der en mail fra Henrik Duer om at det uddannelsessted han er medstifter af, Fitness Institute, havde de helt rigtige uddannelser til mig.
Klip tre år og frem til nu. Henrik Duer, endnu en bog til samlingen og den kan du vinde her på bloggen.

Den hedder Danskernes bedste vægttab. (Personligt forstår jeg slet ikke han har tid til at skrive alle de bøger!)

Danskernes_bedste_Vaegttab_Omslag_pressen

Om bogen:
Den 4. januar udkommer DANSKERNES BEDSTE VÆGTTAB. Den er skrevet af træningsekspert Henrik Duer. Han har samlet erfaringer fra over 2500 danskere i Det Danske Vægttabsregister, der alle har tabt sig og efterfølgende holdt vægttabet i minimum et år. DANSKERNES BEDSTE VÆGTTAB er til dig, som ønsker et varigt vægttab, uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg.

Det får du:
Verdens nemmeste kostplan uden kalorietælling
35 lækre opskrifter baseret på almindelige fødevarer, som hurtigt får vægten til at falde
Fire lette hjemmetræningsprogrammer, der bygger muskler og forbrænder fedt.
Og så bidrager psykolog Peter Nattestad med et kapitel om overspisningsforstyrrelse. Han fortæller, hvad der kendetegner forstyrrelsen, hvad du selv kan gøre for at slippe af med den, og hvornår du skal søge hjælp.

Klik her for at vinde og læs meget mere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt naturli´- her er hemmeligheden