Dyre Julie Sandlau øreringe en tur i vandland

Helt naturli´- her er hemmeligheden

honesttree1

Vil du have hemmeligheden bag mit naturlige look?

Det hedder Honest Tree.

Jeg går med bæredygtige solbriller. Jeg havde ikke hørt om Honest Tree før de selv tog kontakt til mig. Deres filosofi kan jeg forstå, og jeg kan bestemt også godt sige ja til at støtte deres budskab.
Designmæssigt handler det jo meget om smag og behag og bestemt også om ansigtsform. Jeg kan godt lide “oversized”. Jeg synes dem jeg har valgt, var dem der passer bedst til mig. Med hensyn til behag, så er de lette, klemmer ikke og har fleksibelt stel således at dem der er mere tykhovedet end mig (indsæt smiley), også kan gå med dem. Man mærker ikke rigtig man har dem på og glasset er tilpas mørkt til at beskytte mod solen men ikke så meget at man føler man ikke kan se noget. Lige der, er jeg lidt picky med solbriller. Jeg kan ikke lide de bliver for mørke. Så kan jeg jo bare lægge mig under dynen eller tage et viskestykke over hovedet.

IMG_3834

honest tree

Mine briller hedder Aviator Mørk Bambus og koster kun 325,00 (nedsat).

Her er lidt om projektet:

Solbriller fra Honest Tree er bæredygtige.
Det vil sige, de belaster ikke miljøet. Hvor fantastisk er det lige?
Honest Tree har desuden besluttet at give 5% af overskuddet til Verdensnaturfonden, der blandt andet støtter arbejdet for bæredygtig fældning af træer og skove. Endnu et stærkt tiltag i en verden der bliver mere og mere bevidste om vores planet og vi altså skal passe bedre på hende :)

Bambus
De fleste solbriller fra Honest Tree er lavet af bambus, som er det mest bæredygtige træmateriale, der findes.

En bambus er klar til at blive fældet efter 4-6 år. Det betyder, at en bambus producerer næsten 15 kilometer stamme i vækstperioden helt uden pesticider og kunstgødning.
Bambus frigiver mere ilt end nogen anden plante og helt op til 35 % mere end almindelige træsorter. Bambus recirkulerer også store mængder CO2, så det bidrager positivt til CO2-udviklingen.Derudover er bambus ekstremt stærkt og har en højere hårdhed end andre træsorter.
Se brillerne her samt besøg shoppen

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyre Julie Sandlau øreringe en tur i vandland