Godt nyt til tandtrådshadere {som mig}

Dyre Julie Sandlau øreringe en tur i vandland

øreringe julie sandlau 1 øreringe julie sandlau 2 øreringe julie sandlau 3 øreringe julie sandlau

Enten går jeg med øreringe hele tiden, eller slet ikke. Jeg har det med øreringe som med mad. Jeg holder af een ting eller et par ting, meget længe. Sko, bluser, øreringe, søde kartofler…ja, you name it. Men det er hvertfald sådan, at jeg går med og spiser det samme meget lang tid, hvorefter der så sker en rotation, og sådan fortsætter cirklen. De eneste der ikke har lidt under det, er mine dyr og min kæreste. Der sker ikke den store rotation der. Som nybagt voksen 41-årig, må jeg slå fast, at det også ville virke en smule uoverskueligt! Altså med hensyn til mænd eller mand, mener jeg. Dyrene roterer aldrig. #catladyforlife

Mine øreringe er fra Julie Sandlau og kan købes på chanti.dk sammen med flere hundrede andre smykker.
De er en fødselsdags/julegave til mig selv, og i den anledning “tog” de selvfølgelig med til Dubai hvor jeg afholdte min fødselsdag.  De tog med til træning. Og i vandland. Og ud og spise cheesecake. Til fest. I seng. Ja, jeg har dem på overalt, i virkeligheden. Her burde jeg måske tænke på om de passer til tøjet og til lejligheden. Men det gør jeg altså ikke! Jeg burde måske også tænke på, om de kan tåle en heftig tur en det såkaldte “toilet” – en forlystelse i Wild Wadi Waterpark eller i de andre rutjebaner. Det kom an på en prøve og hey, de har indtil videre været yderst stabile. :-)

Du kender sikkert til Julie Sandlaus smykker? En dansk designer med concept stores rundt omkring. Jeg siger ikke øreringene jeg har på, er de billigste, men heldigvis så er udvalget på chanti.dks hjemmeside så stort, at der er masser for både dem der shopper på budget og så også til dem, der vil høste masser af  “wow´s” i anledning af julen. Det er faktisk lige før du kan nå at købe nogle smykker til adventsgave.
Levering og service er upåklagelig. To ting, jeg går meget op i. Noget andet jeg også kan sige om Chantis hjemmeside er at den er nem at navigere på. Jeg orker ikke at spilde min tid på hjemmesider der ikke følger med tiden. DBA er en af dem, i øvrigt. Det skal være nemt, sjovt og en fornøjelse at surfe efter nye eller brugte ting til sig selv. Ikke et besvær man skal sætte ekstra meget tid af til. Som det ses, kommer smykker i en gaveæske, hvilket gør det mere delikat at bestille varen til en anden, hvis det er det, du ønsker.
Du ved, jul og alt det.

Som det ses, her, er mine øreringe velsignede. De er med overalt!

øreringe julie sandlau4
På vej i vandland…

øreringe julie sandlau6
Til fest på båden… (min fest) med Tina Lund & Co.

øreinge julie sandlau 8Fuld i bilen… (Backseat driver med hang til pigekys og dåse øl)

øreringe julie sandlau 9
Tømmermænds cheesecake med dejlig kæreste-gave til (Fucking ELSKER cheesecakes! – Og gaver)

IMG_3716
Til træning…mon det er mit bling bling han glor på der? Det er min kæreste der tog billedet, utroligt han ikke spottede mr. starry eyes :)

Øreringe: Julie Sandlau – kan købes her
Julie Sandlau dråbe øreringe i sølv med 22 karat forgyldning med sandblæst overflade og 2 facetslebne blå kvarts og facetslebne hvide zirkoner. Model: Treasure

GRATIS FRAGT – over 500 kr.

Køb julegaver allerede nu. Du kan bytte helt frem til 10. januar 2016.

Leveringstid: 2-3 hverdage
Lavet I samarbejde med Chanti

 

PS!! Ingen billeder fra vandland, jeg følte mig tyk den dag!

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nyt til tandtrådshadere {som mig}