Så kan kvinderne i Roskilde ånde lettet op!

Godt nyt til tandtrådshadere {som mig}

Det kan godt være, at kvinderne kan ånde lettet op i Roskilde, men jeg kan ånde lettet op på Roskildevej! Min tandlæge Godt Smil på Frederiksberg, viste mig lige det bedste trick til tandrens. Jeg kan bare ikke udstå følelsen af tandtråd mellem tænderne, men jeg ved også hvor vigtigt det er for forebygge mod tandkødsproblemer som i værste fald kan udmunde sig i paradentose (de løse tænders sygdom) og derfor har jeg haft dårlig samvittighed hver gang jeg har kigget på tandtråden og så valgt at ignorere den.

IMG_3374

Tilbage til tricket.
Jeg har fået hylet ørene fulde af hvor vigtigt det bare er, at rense tænder med tandrens. Min tandlæge har oven i købet vist mig trin for trin hvordan man bruger det mest effektivt. Men NEJ, jeg får det bare ikke gjort. Indtil nu! Jeg har nemlig meget følsomme tænder og tandkød, ikke mange huller, men der skal ikke meget til før jeg får blødninger i tandkødet og der er tandtråd uundværligt.
Min tandlæge gav mig disse:

IMG_3384

De kan købes i Netto blandt andet og fungerer som tandstik. Man skal dog lige mase sig godt ind ved de sidste tænder, der kan det være svært at nå. Her hjælper det uden tvivl at man børste tandkødet bag tænderne helt bagerst, det sidste sted bag tænderne og ellers tandkød generelt.
De er smadder gode og kommer med en lille æske. Man får ikke våde fingre af at stå med hele hånden inde i munden og det er slet ikke så besværligt. Thank GOD!

Jeg skyller mine så kan de sagtens bruges mere end een gang.

I samarbejde med Godt Smil

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kan kvinderne i Roskilde ånde lettet op!