Tre uundværlige fra Nike & vinder af konkurrencen

Er du træt af at være overvægtig og ude af form? Sæt en stopper for det i dag!

IMG_6105lil
Træning foregår på Østerbro i Kbh eller i Hornbæk. Begge steder er mine egne lukkede faciliteter.
Begge steder, tilbyder jeg professionel måling af fedtprocent, væske i kroppen og muskelmasse. Maskinen er en InBody og er én af de absolut bedste, og dyreste, på markedet. Kosten kan fjernstyres online og både træningsplaner samt kostplaner kræver ikke at man møder op, hvis ikke man ønsker det.

Hvor starter man lige når man gerne vil tabe sig? For de fleste starter det med gode intentioner i hovedet, men som dagen skrider frem, bliver intentionerne udskiftet med de forkerte vaner – IGEN. Kagen taler til dig, chokoladen på tankstationen råber din navn og din tørst skriger på sodavand. Eller ELLER du spiser ikke hele dagen og så spiser du dig ellers bevidstløs i junk sent på aftenen, for at gå i seng, sur på dig selv og sådan kører det så i ring. Det kan du stoppe i dag! Læs videre..

Screen-Shot-2015-08-12-at-3.02.48-PM
Det jeg gør, er at starte med, at få et overblik over dine spisevaner. Dernæst arbejder jeg hen i mod at stabilisere dit blodsukker. Når nogen ikke taber sig eller har taget på, eller har uendelig meget lyst til sukker lige pludselig og hvis de sværger de følger kostplanen mere eller mindre slavisk, spørger jeg dem så:

– Sover du nok?
– Drikker du nok?
– Er du stresset?
– Får du dyrket motion?

Ret relevante spørgsmål der hurtigt kan opklare hvor problemet ligger. Disse svar skulle du gerne via forløbet få mulighed for selv at svare på når vi er færdige med hinanden. Du har nemlig lært din krop meget bedre at kende, og du er blevet meget klogere. Men hey, det er ingen skam at fortsætte i forløb hos mig, indtil du føler dig klar til at give slip.

For mig, er det ret let at gennemskue dine problemer så længe du er ærlig. Når man er uerfaren kan det virke som en rodebutik. Du kender det sikkert; du har googlet nogle ting eller har hørt fra andre hvad man “må” og ikke “må”, og så kommer jeg på banen, og siger noget helt fjerde eller femte. Jeg siger ikke det andet er forkert, da der er 100 måder at gøre tingene på, og det er tilladt at ændre “regler” undervejs og tilpasse sig forløbet. Det kan blive nødvendigt. Men jeg forstår godt du er forvirret!

Min filosofi?

Keep it simple!

De fleste glemmer nemlig, at der er noget der hedder livet, og det rammer en hele vejen.
Så er der en der dør, så skal man skilles, så er der problemer med børn, så får man en kæreste og er sååå forelsket, så får man nyt job, man har travlt på job eller man er blevet fyret. Der er altid et eller andet der kan spænde ben for den fokus man gerne vil have hele tiden, og det er som regel altid kosten og træningen der bliver valgt fra.

Meningen er, at du skal bruge de værktøjer du får af mig under forløbet, til netop at jonglere dit liv og opretholde en sundere og mere balanceret livsstil, og tro mig – det kan lade sig gøre.

SE HER: For klienters før- og efterbilleder samt forløb

SE HER: Priser på personlig træning

Kontakt mig på os@dkira.com for flere priser og muligheder. Du kan få det mere eller mindre som du ønsker og jeg rådgiver dig naturligvis hele vejen. Er du i Nordsjælland og vil tilknyttes KURBADET, skal du kontakte dem, for at booke mig her.

Kira’s egen rejse:

10 uger før:

hqdefault

10 uger efter:

Screen Shot 2015-11-16 at 20.20.32

Screen Shot 2015-11-16 at 20.20.40

Screen Shot 2015-11-16 at 20.21.05

Screen Shot 2015-11-16 at 20.30.38

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre uundværlige fra Nike & vinder af konkurrencen