Kaatsu træning

Tre lækre til vintersport

Det er da nok tid til en lille friluftsguide! Vi skal ud i sneen, skal vi. Eller nogen af os skal. Jeg er selv vild med skiløb, men de seneste år, er det desværre kun blevet til ski i Mall of the Emirates i Dubai og det er jo ikke ligefrem off piste.

ski-dubai_2406593k

Jeg er ikke alene frygtløs på ski (sorte og røde pister er ikke en del af mit repertoire, holder mig til blå, grønne og tallerkenlifte) jeg er også frygtløs på et bjerg. Man kan jo så forestille sig, at de to ting kræver lidt forskelligt udstyr, sådan afhængig af, om man vandrer helt op til toppen af et bjerg eller man bliver nede på jorden. Skal man op, skal man ligesom når man står på ski, have noget varmt tøj på. Så her er tre lækre til jer der gerne vil ud i naturen og nyde kulden. Varene er fra apuls.dk og jeg kan varmt anbefale deres shop hvad enten du skal på aktiv ferie sommer eller vinter.

Brubeck termo bukser

brubeck-le10420grey-4-750x750
Velegnet til ski, fjelde, snowboard og andet “vådt”. De er ikke alene flotte, de er også af høj kvalitet og er åndbar thermo. Fås i flere farver. Jeg kan personligt godt lide denne cremefarvede og den hvide. Pris: 329,- Klik her

Aclima Coolnet T-shirt

aclimacoolnettshirt1-750x750
Jeg faldt for denne, fordi der er skulderpuder således man føler det mere behageligt at have rygsæk på. Det er en klar fordel for jer, som tager lange træningspas i naturen. Den er brugbar både vinter og sommer og er svedtransporterende. Ydermere er den utrolig let. Fås i flere farver til både kvinder og mænd. Pris: 439,- Klik her

 

Tatonka Ruby 35 Vandrerygsæk  (35L)
1380-2-750x750

Specielt designet til kvinder form, er denne rygsæk velegnet til at sætte sine vandrestave fast, samt den har justerbare stropper og kompressionstropper. Regner det, kan den også levere et regnslag. Rigelig af plads og opbevaring af nøgler og vand. Man kan finde mange flere detaljer på hjemmesiden. En god rygsæk er alfa omega på en vandretur eller langrend. Det modsatte kan føles som dødsstødet.
Pris: 1399,- Klik her

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaatsu træning