Svar fra lægen: Jeg fik et chok

Kaatsu træning

KAATSU3x

“It’s the most revolutionary training methodology I’ve ever seen.”

Bode Miller,
6-time Olympic Medalist

Har I hørt om det? Måske har I hørt Fitness Institute omtale det online i forskellige sammenhænge. Det er den skole jeg tog mine uddannelser på.

Nu har de lavet en uddannelse der hedder Kaatsu og DET er meget interessant! Efter lang tids research, er de nu klar med uddannelsen, som er en unik træningsform hvor  man lukker en muskelgruppe  af med et elastikbånd.

“KAATSU er en vanvittig interessant træningsform, som først er ved at blive kendt i den vestlige verden nu. Kaatsu er japansk og betyder “øget tryk”.Ved at træne med en moderat grad af afklemning af arme/ben, igangsættes en stime af yderst opsigtsvækkende effekter som inkluderer øget muskelopbygning, hurtigere heling af skader og øget blodgennemstrømning i mindre aktivt væv.

Fitness Institute tilbyder kursus i KAATSU træning som ofte også kaldes okklusionstræning eller “BlodFlow Restricted Exercise (BFRE)”. Men der er forskel på den traditionelle KAATSU tilgang og fuld okklusionstræning, så begge metoder bliver forklaret og diskuteret på kurset. ”

Jeg er personligt rigtig interesseret i træningsformen og det skader jo aldrig at blive bedre til det man laver. Ses vi?

1 kommentar

  • Rikki Stovell

    Hej, hvor i Danmark kan man købe disse Kaatsu remme/bånd som er illustreret her på siden. Jeg tænker ikke på det dyre Kaatsus udstyr som koste op imod 20.000kr men snare noget som minder om stasebånd. Både til arme og ben.

    Hilsen Rikki Stovell

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar fra lægen: Jeg fik et chok